valborg

Snart beger jag mig ut.
Ha en fin kväll /amanda

last night

jag känner mig dum mot amanda som sviker henne lite för min nya blogg.. men jag ska försöka ha någonting att säga till om här så att amanda också fortsätter. blandannat tkr jag att ett videoinlägg borde komma snart, vi får si. ska nu gå och nutta.

sleeep tight / F

Finland i några bilder

Det var dess finisar och chrille och wille som jag sov med där borta. Vi gjorde Matildas hus till ett jävla UG eller något:
Det var allt för mig. Finland var verkligen ur roligt (hehe har redan börjat ta efter deras söta uttryck...)
Nu ska jag oväntat nog glo på lite oc och tagga morgondagen.
Pusspuss och tack för helgen!

Trivs bra i finland,oja


//amanda

soumi

nu har man anlänt till finland, grymt väder, grymt folk och fina platser.
jag mår gött i finland ska jag säga och amanda vet jag inte hon har jag inte träffat sen vi liksom fick veta vilka vi skulle bo hos, men antar att hon hare bra iaf. orkar inte skriva massa information om vad som hänt osv.. tar de när jag kommer hem. puss imorgon
har idag hittat tre döda katter och en kattunge i ett äckligt övergivet hus fullt med kattmatsburkar överallt. äckligt som fan.. men återkommer till de.

på resande fot

hur ska jag kunna rädda bloggen från amandas förra inlägg?! jag är helt i chock och hade lust att gå och spy efter att jag läst de.. men nu har jag i stort sätt återfått kontrollen och ska därmed gå över till huvudämnet.

Finland, soumi.. dit jag drar imorgon med färja, ihopp om att få en hel del sköna piccs, träffa skönt folk och få se lite om hur dom har det i finland. så bloggen kommer inte vara aktiv nu fram till fredag för varken mig eller amanda.

valborg till helgen något som jag taggar grymt till, kommer bli en spårad och lång kväll med dom allra bästa. Den ska planeras imorgon på båtresan över till finland så man får något positivt i tankarna när man spenderar några timmar på en gungande färja sittandes med träflisor i röven på hårda träbänkar? yes ni läste rätt.

så detta är mitt sista inlägg innan jag lämnar sveriges gränser för att utforska nya, Kyss / F

justin bieber

Måste bara berätta min dröm som jag vaknade av imorse. Det var alltså såhär: Justin Bieber var här i Umeå för att ta det lugnt och komma bort från allt. Alla fans var helt galna efter honom och jag såg på honom att han var så less. Därför var jag lite avvaktande och gick till honom när alla andra hade gått. Vi började snacka och sådär och helt plötsligt började vi strula???? Och ja,det var ganska nice. Jag kom ihåg att jag frågade om Selena skulle bli arg nu men då svarade han att hon inte behövde veta något. Efter det bytte vi nummer och bestämde att vi skulle ses igen.
FAN blev inte glad då jag vaknade och insåg att det var en dröm:(:( Den var verkligen sjukt verklig.
Kom ihåg att smsade amanda åström i drömmen och skrev att jag skulle på date med bieber,hon svarade att hon skulle mörda mig hehe.

instängd

Har med fasa nu sett denna hemska, vidriga, brutala, snuskiga, spårade, äckliga mongofilmden. Rekommenderas om man känner för att under ca 1,5 h sitta och spänna sig och vänta på att behöva skrika. Man känner verkligen hur cellskräcken äter upp en innerfrån. Euw.
Nu väntar jag på att någon av mina vänner ska vilja se tvåan med mig  någon dag.
/amanda

driving me crazy

dåligt med uppdatering på senare tid, ber om ursäkt!

inväntar nu besök av 7 pers, familjen eklund ska hit och käka middag.. på menyn äre tydligen två av mina favoriträtter att välja på. kan inte bestämma mig vilken av dom jag ska ta, vi ser väl.

har städat och städat och försökt få soptipps lukten och utseendet att lämna mitt rum, creeds till att jag lyckats någorlunda iallafall. men måste fortfarande hitta den ruttna källan till lukten.. gissar på soptunnan iaf!

nog om de, vi hörs ikväll efter alla kvällens äventyr helt enkelt. puss:) / F

It's a little bit funny,it's feeling inside

Satan vilket väder, tackar för det!
Idag har jag bara chillat. Typ lekt pappsen i fotboll och solat en del.
Nu väntar mat sen får jag se vad det blir ikväll. Känner söndagsångest,även fast vi är lediga imorn och drar till finland nästa vecka med skolan.
softade lite

sötisarna som jag inte hatade att skvätta ner med vatten hehe

/amanda

grillning

Det lutar mot grillning ikväll igen, inte mig emot.
Nu sitter jag och väntar på att frida (som förövrigt är den segaste jag vet) ska bli klar. Sen får vi se vad som händer.
Puss/a

snabba drag

vet inte riktigt vars vi var, men igår for jag åsnan, amanda, gurra och öhman och käkade på statiol vi prommenerade till ica köpte lite götta. prommenerade vidare till mig, såg lite hockey och bakade pinnbröd innan vi gav oss vidare till persbo för grillning med 11 mysiga personer. så jag hade en trevlig kväll och var vid persbo i cirkus 3 timmar.. mot slutet blev det lite kallt. så sen for jag och amanda hem till mig, hände en tragedi inge mer med de, sen så gjorde vi nudlar och startade filmen skruva den som beckham och somnade rätt snabbt. vi vaknar upp mamma kommer in i rummet och säger att det är 20 grader ute så vi gör frukost och slänger oss ut i solen och fikar och lyssnar på musik. sen har jag hunnit med att snacka lite med wilma och så. nu ska jag slänga mig in ii duschen och sen hoppas att middagen är på g, grillat och klyftisar.. mums!

puss / F

Dag 15 – Mina drömmar

mina drömmar har ju såklart med innebandy att göra, en stor dröm är verkligen att komma med i typ u19 om något år och i iksu elit om några år. det är big dreams, bara att drömma på och kriga.

vill även bli rik, få ett bra och trivsamt jobb, bo ett slott, ha världes flotta bil och en snygg modell till man. menmen hur stort chans är de? ;)

molly gummsan


im fell in love on the seaside

måste säga att varenda gång och då menar jag verkligen varenda gång jag loggar in på denna blogg så skriver jag antingen min egna hotmail eller mitt egna lösenord.. börjar bli riktigt less på att behöva kämpa med inloggningen flera gånger innan jag lyckas.

sen min kväll, rolig? nja knappast.. men jag hatar inte att se oth det är min drog kan man nu säga. jag har börjat om på säsong 1 igen för tredje gången men är nu inne på sista skivan på säsong 2 på denna vecka, japp jag kallar det för skönt slapplov iaf. imorgon ser planerna ut att ja före första så fick jag nu veta att mähler ska sova här inattt och kommer om cirka 2 timmar kanske, sen imorgon när hon har farit ska jag och amanda ut och arbeta dvs hon springa och jag cykla brevid och agera som ngn pepper eller liknande, sen ska vi till tre kronor och käka middag som jag inte alls är sugen på just nu men jag tror det ändras imorgon, sen på kvällen förhoppningsvis grillning.  creds till mina långa texter utan bilder? kan säga att jag fortfarande inte kan lägga in bilder.. kan bara kopiera från ngn internet sida. vet ej vad som hänt..


bjuder på denna, tre månader har gjort sitt.. och det är verkligen inte såhär det känns eller ser ut. / F

fullfart allt från start

Drog ju som sagt på middag igår med ebba jennifer sandra och lisa. Det var jätte trevligt och väldigt gott. Måste säga att vi är gudar på att laga tacos och att ebbas mamma kan det där med att baka marrängtårta,oja! har tyvärr inga bilder nu men det kanske kommer. Sov hos sarah under natten och var även hos henne idag. Ikväll har jag varit lite med gurra vi såg på en film och sådär. Tog tio bussen hem så nu sitter jag här och min mage verkligen skriker efter oboy och mackor, har bara ätit lite glass till middag och lunch idag så är lite hungrig hehe.
Puss så länge
/amanda

F

Tumblr_ljxyvneilx1qddc2so1_500_large

Dag 14 – Min fritid

siffran 14.. bästa siffra och ja min fritid? kul att skriva det på siffran 14.. nåväl

min fritid har för sen nu och lite mer än ett halvår tillbaks i stortsätt mest bestått av innebandy,innebandy och kompisar. nu när jag varit skadad har det gett mig tid att ta tillbaka mina kära vänner så jag fått tillbringa underbar tid med dom, behövlig tid. men jag längtar verkligen tills det jag brinner för kan komma tillbaka till mitt liv och min fritid, dvs innebandy, bortamatcher i uppsala med ett skönt gäng, junior sm hit och dit och kolla på matcher överallt, ja det är det jag brinner för. men jag älskar min fritid med världens bästa tjejer och er har jag aldrig tråkigt med. jag vet alltid vars jag har er. annars är väl shoppa något jag inte tycker illa om på fritiden, men det var längesen jag kände att jag hade ekonomi för att fara och shoppa hur som helst.

möte

ganska just kommit hem från möte inför kommande säsong, mötet var jäkligt viktigt tycker jag och fick mig verklgen att inse vad iksu ungdom är till för typ. det har fått mig att tagga till riktigt mkt in för nästa säsong och blire som snacket går så kan det här bli riktigt bra för min utveckling och allas utveckling i detta lag.

förövrigt rätt taggat att kliva upp 6 imorgon och dra till stan för vatttengympa med sjukgymnasten. jaja vad gör man inte för sitt knä!


staden

Drar mig snart till stan för att äta middag med några fina typer! Hörs imorn runt kanske elva på kvällen,berättar mer då.
Puss/a

lagmöte

nu börjar de dra ihop sig inför lagmöte för kommande säsong i iksu ungdom.. det är så mkt tjohejsan över vårat lag inför nästa säsong så det ska bli spännande att få se vad det ska bli av dehär nu.. förhoppningsvis har vi nästa säsong en starktrupp med frida lundberg i spetsen och kommer på prispallen i tabellen. nä nu ska vi inte drömma, men nu får vi se vad det blir av dehär. lär bli en heldel att lyssna på iaf. pusss


Dag 13 – Det här året

det här året har jag hunnit bli sårad, jag har hunnit skada mig, jag har varit intresserad, jag har hittat glädjen i livet, jag har glidit ifrån en person, jag har inte lirat ngn innebandy, jag har varit odygdig.

ja detta år har jag nog hunnit med det mesta redan, eller jag inte lirat innebandy.. men det kommer väl så snabbt som möjligt;) men detta år känner jag på mig kommer bli riktigt jävla freacking awesome. sommaren kommer att bli så jävla kung och jag börjar på gymnasiet till hösten och jag börjar lira innebandy igen då, både på skoltid och i mitt underbara lag. nä det här året kommer bara bli så jäkla bra i hope.

/ F

invigning på lejonkungen

Kände mig precis som världens fyraåring då jag så snällt gick och frågade min bror om han ville se lejonkungen med mig. Svarade han ja eller? Nej såklart inte.
Nu får jag se den själv istället stackars mig:(
Förövrigt är det första gången i mitt liv som jag ser den filmen,kände att det var dags höhö.
Hane/amanda

ännu ett avslitet korsband

Nästan komiskt att min lilla snuttis har slitit av sitt korsband i knät,precis som frida. Imorgon åker hon in till sjukhuset för att operera och jag håller alla tummar + tår för att det ska gå bra. Efter operationen måste hon köra rehab (precis som frida) och även simma (även det som frida.) Haha i värsta fall får dom väll börja köra rehab tillsammans.
Var och åt middag i sarahs nya hus på tomtebo ikväll och FUCK vad fint dom har det. 100% avis. Var även på stan en snabbis och köpte lite små stuffs.
Puss/A

lilla älsklings boll<3

FFFFFF

we living in a world full of
lies, hate, love, happines, sadness
you dont need to be surprised anymore
Tumblr_ljv0kkdchi1qzhwx8o1_500_large


en bild säger mer än tusen ord



såhär har min förmiddag sen ut, glass med världsfina vänner. var ju dags att inviga bänkarna vi kiosken och första glassen. såg att det finns mjukglass nu också, men det får bli en annan historia. kvällen verkar lite slarvig än så länge så få se vad som händer helt enkelt. puss

Dag 12 – Min största svaghet

himla svårt med tanke på att jag inte har några svagheter;)

nä men svaghet i vad liksom? jag tkr att en svaghet jag har är att när jag vaknat på fel sida så kan verklige minsta lilla ord få mi på fall och få mig att brinna,grina eller vad som helst.. så mitt humör är väl som en hawaii dans, fram och tillbaka. det är nog en av mina största svagheter. sen har vi ju dehär med mitt självförtroende det är en svaghet enligt mig, att jag inte tkr att jag duger så jag knappt vågar prata med folk typ.

<3




sad but true

Alla barnen drog och grillade utom Amanda som har för dåliga prestanda.

bästa covern ever

http://www.youtube.com/watch?v=lF0i7_NcnlA&feature=player_embedded

hörde jag vår

Blir så glad av vädret. Nu kan dunjackan slänga sig i väggen iallafall!
Sitter här och sjukar atm. Hade ont i halsen när jag drog på cupen och det ledde till att jag blev as snuvig där borta och nu har jag typ feber. Vill inte gå och kolla febern för vill inte ens veta resultatet. Kul att jag bara kunde spela en halvlek där borta för att jag var sjuk:( Cupen gick i överlag inge bra men det var kul ändå. Hata inte hotellfrukost!
slänger in en bild på snygg nyman från emmys blogg

/A

i'll thanks the lord for the make up



går ju inte påstå att skillnaden är otydlig, går ju inte att påstå att bilden är ny heller.
men tackar bara gud för sminket skall jag säga, de kan rädda en dom allra värsta dagarna och få en att känna sig duglig.

förövrigt tänkte jag nämna att man märker att det är lov, det är inte lika många som kikar in på bloggen dessa härliga lovdagar. fullt förståerligt


Dag 11 – Mina syskon



min syster, min vän, min fiende, min kompanjon.. ja det finns nog många ord som skulle passa in men min syster är världsskön brud och oftast nu förtiden kommer vi bra överens och jag ser henne mer som en kompis ibland, men när vi bråkar så blir hon plötsligt den äckligaste och vidrigaste personen jag mött. men hon är en tjej som alltid lyssnar och är ärlig med en, jag älskar verkligen men roliga underbara syster och många kanske inte tror de. men hon är världsbäst och det kan jag säga med leendet på läpparna. :)

frida

min kväll har nog varit riktigt lyckad, jag har grillat korv.. sjungit som fan med mia och bara tagit det lungt med världens skönaste människor. mitt lov kunde nog inte ha startat bättre! men imorgon äre en ny dag och nya händelser sker då, nu ska jag se lite oth och sova över lite tankar, så ser vi vilket skick mitt psyke är imorgon, nu är jag proppad med tankar att ta itu med så.. godnatt:)


<3

när man tkr att man mår så bra så att man börjar undra om man faktiskt mår bra

/ F

Dag 10 – En händelse inom min idrott jag minns

kommer aldrig glömma glädjen när jag kommer hem efter första länsträffen på våren i 8an som jag inte alls var nöjd efter och tänkte ba nu åker jag.. sen några dagar senare kommer pappa och syster hem från stan och pappa säger; vet du vem som ringde mig? och då hade iksu ungdoms tränare kontaktat honom och sa att dom var intresserad av mig. jag blev helt jäkla överlycklig.. liksom iksu ungdom, det var stort för mig då visste att amanda öhman lirade där och allt. sen ville dom att jag och wilma skulle dit och provträna. vi tränade och han sparade våra nummer och vi fortsatte träna.. det gick asbra då vi körde bara internmatcher då som dom alltid kör på vårsäsongen, och jag gjorde typ mål varje träning och var as glad, jag dribblade mig upp längs kanten och jag saknar den spelaren jag var då. men nu har jag mitt tre års kontrakt, så när mitt knä är fit for fight igen då kör jag bara.. nu är jag redo på riktigt!

/ F

imagine theres no heaven

helgen är planerad och den kommer nog bli riktigt grym, får sen se vart resten av lovet bär iväg men känner på mig att det kommer bli riktigt roligt med mina brudar. imorgon blire då att inviga fåren för säsongen, kommer nog spåra där ett antal gånger i sommar. bara att tagga igång och mjukstarta imorgon med lite grillning med sköna pepps jorå det blir bra :)

sköna brudar, i grillkåtan vid fårhagen förra sommarn.. wonderful / F

LESS PÅ FÄRJESTAD

ÅH vad jag hatar att se andra lyckliga över vinster som man själv går minus på. Finns inget värre.
Hade iaf revymöte idag efter skolan och tror verkligen att revyn i år är svårslagen,satan så kung!
Imorgon drar jag på cup (igen) och är sjukt laddad! Ska vi ta hem guldet i interbay också brudar? Hinner ha musik imorn och typ en kvarts matte sen beger jag mig, känns brabra. Annars känns det ännu bättre med lov nu. SÅ välbehövt.
Ska göra klart SO uppgiften sen starta en film.
puss/amanda
Har typ aldrig tid med mina älsklinar längre,har typ inte tid med något alls(a) Men taggar sommaren med er iallafall. Upp till 100%.

sooool

säger bara.. underbart väder! ut i solen mina nära och kära, jag har hängt här ute i en timme nu och ska ut igen på en gång. så underbart vacker väder och nu är backen påväg fram också, solen skiner, vinden är stilla och febern är typ borta this is a wonderful day. :)

/ F

Dag 09 – En resa jag minns

detta blir den enklaste.. det första som ploppar upp i min skalle är bulgarien. det roligaste jag varit med om helt klart, synd bara att jag var liten och feg då annars hade nog resan blivit ännu bättre, eller vad säger ni frida och erik?;)  nä 7 dagar i bulgarien med ett hel skönt gäng, 4 tjejer och 3 pojkar.. man lärde sig flower street som området kallades för på en dag, man sprang runt där på nätterna och sov nästan bort morgonen. man vaknade av att frida stod utanför min och eriks balkongsdörren (vi hade samma balkong) och bankade och tvingade oss att kliva upp. man låg nere vid poolen på dagarna, käkade en as god lunch som man köpte vid ett stånd chicken kebap hette de. och sen duschade man och gjorde sig klar för nattens äventyr som alla slutade likadant, vi skulle till aqua nånting och bada en dag men sköt upp de för att en person hade så ''ont i magen'' haha jojo. nä men kommer aldrig glömma att vi faktiskt hyrde två golfbilar sista kvällen och körde runt i bulgarien, höll på bli påkörd av en buss och blev jagad av en kille på moped. saknar bulgur 09 <3


haha bruden gjorde nyss min favislåt ännu bättre...

http://www.youtube.com/watch?v=xX7ct-VtjtM&feature=related
/a

cake

Fick denna pudding när jag kom hem för någon dag sen. SÅ jävla gott. För den som inte ser vad det är så ska jag tala om det. Vitcoklad kk (kladdigkladdig och återigen kladdig) med smält vitchoklad på, fruktsallad bestående av nedangående frukter på bilden, gräddeee! Dog när jag åt den,på riktigt!
Förövrigt är jag på fett bra humör idag! Kan det vara vädret? Synd bara att kvällen måste spenderas åt att göra klart min första världskriget uppgift:(:(
/Amanda

Dag 08 – Något jag ser fram emot

när jag får börja lira innebandy igen.. och sommaren. men det håller som ihop för i sommar lär jag vara fit for fight igen och i sommar ska jag ha så jäkla roligt med mina kompisar fyfan så bra det kommer bli. min nästa säsong i innebandyn kommer bli så bra, jag ska seriöst göra allt för att jag ska bli så bra som möjligt. vet att allt är möjligt. nu kör vi!


dödsbädd

lever på alvedon nu.. ont i halsen, i varenda muskel och kallsvettas inklusive 39 graders feber. säger bara hur lätt äre att hålla huvudet högt? nä men jag har typ sovit mig igenom denna dag. och ska väll försöka göra lite rehab men det känna jävligt jobbigt när jag mår såhär. annars då? jo jag har väl ingen bra period i mitt liv för tillfället.
hörde just att på min gamla gangster gata som jag flyttat ifrån för ett halvår sen där har någon blivit sönderhackad av ett samuraj svärd?! dock är jag ju kanske inte världsförvånad när jag bodde där vare ju skott lossning, och yxor i huvudet på folk osv. kanylgränd/fyllestigen(L) fin gata det där. nu ska jag se lite oth och sen sova lite mer. puss



något som jag saknar mest av allt!

Dag 07 – Min bästa vän

detta kan vara den svåraste av dom alla.. så jag döper om den till mina bästa vänner!


på denna bild visas verkligen mina närmaste brudar, har dock några som står mig just lite närmare än andra. men jag kan verkligen inte peta någon jag älskar mina tjejer.. ni gör min vardag! jag brukar tänka på det innan jag somnar, fan vilka bra vänner jag har.. hur jäkla lyckligt lottad jag är. hur jag kan ha så bra tjejvänner som dessutom är så bra vän med varandra också. nä jag tackar och bockar! ni är dom bästa och jag älskar er med hela mitt hjärta. kommer fan aldrig byta bort er, ni har min humor, ni har min personlighet och ni är verkligen exakt min smak. så överlägsna, fina, vackra,underbara, glädjespridare ja jag finner inte ord för vad ni är för mig. ibland händer det att jag inte träffar vissa av er så mkt, eller skriver till er eller så men ni ska veta att ni alltid kommer stå mig närmast hjärtat, det är med er jag har som roligast när man inte gör någonting. vi har nästan alla olika intressen, men på helgerna samlas vi och gör våra galna tokiga grejer, spårar brukar vara ett ord som ofta dyker upp i våra helger. men roligt har jag alltid med er vad det än gäller. har såklart många andra underbara vänner som jag inte vill lämna utanför men denna bild säger då verkligen så mkt till mig och bilden bara skriker kärlek, har man dessa tjejer så har man alltid någon som finns för en och lyssnar spelar ingen roll vem man än vänder sig. världens bästa tjejer!

p.s bilden blev helt cp när jag kopierade så erik försvann där på hörnet. men erik du är verkligen än av dom närmsta enda sen blöjan!

it is time for falling apart

ibland undrar man om man har någon där för en när det behövs...

/ f

over and out

idag är det en sån här dag då jag bara känner för att försvinna.. jag vet inte varför men allt jag vet är att jag är trött, ont i huvudet/halsen och bara känner mig totaltdissad av verkligheten. nu ska jag rulla vidare och nu ska jag göra det på rikigt. har viktiga saker att ta tag i och det ska jag, min rehab ska jag verkligen ta tag i för denna innebandy helgt har verkligen fått mig att inse vad jag strävar efter. sporten ger mig gåshud och får mitt hjärta att dunka snabbare, yes jag är kär i sporten.. helt förkrossad att den har tagit paus från mig nu i några månader. men snart är jag på benen igen, minst ett halvår sa dom dvs i augusti beräknas jag vara klar.. om 4 månader och nu har 2 månader hunnit rinna förbi rätt så snabbt.. men jag säger bara, tidigare än så för nu ska jag ta tag i det här på riktigt. orkar inte gräva ner mig som jag är så jäkla nära på att göra, jag håller på ge upp och har ingenting som försöker hindra mig. är så less på det här, varförska det vara så svårt? aja nog med ''emo'' stilen, jag ska ikv gå och lägga mig i hopp om att inte behöva vakna nå mer, visst låter det hemkst men jag menar inte bokstavligt.. imorgon är jag en ny människa och imorgon börjar det nya. har lust att radera allt, just cant!

varför har jag blivit så besatt?

imorgon/ikväll kommer ett lite gladare inlägg som beskriver min sjuka innebandy helg, hunnit med att se sjuka grejer på dessa 4 dagar. och hunnit se grymma spelare hit och dit.. alla med ett hopp om att bli bäst, få matchens lirare, komma med i allstar, göra flest poäng osvosv.. många glada miner, ledsna, besvikna, sura,arga och chockade! ett lag vinner ett förlorar, en spelare gör flest poäng, 5 kommer med i allstar,en spelare per match får matchens lirare och alla kan bli bäst om man gör vad som krävs. snipp snapp / en less frida

vinst av dommarcupen!

Kom hem igår efter en vinst i dommarcupen. Hur bra som helst. Vi vann både semin och finalen på straffar så det var på håret. Att bo på scandic en helg med jordens skönaste brudar är inte fel det heller.
Kom till umeå runt åtta igårkväll men drog aldrig hem utan for direkt och såg SM. Såg vb killar spela kvarten men dom förlorade tyvärr:(
Idag har jag även sett SM på eftermiddagen och kan inget annat än gratulera vb tjejer som kammade hem guldet! Så jävla bra,härmed västerbottens stolthet. Kan inte låta bli att tänka tillbaka på karlstad och sörja över att det där kunde varit vi. Det kunde varit vi som stod och var överlyckliga över att vara det bästa länet i sverige,det kunde varit viiiii:( Sjukt bra jobbat av dom iallafall.
Nu ska jag nog plugga so..

Lyckliga tjejer

Puss/A

skellefteeåååå!!!!!

Kvällen spenderades hos lundbergarn och framför hockeyn. Satan vad vi äger på att heja dom till vinst iallafall,allt är vår förtjänst. Också lite extra creds till oss som härmed är inne i vuxenvärlden. Vi har på riktigt insett det göda med kaffe nu!
Imorn har vi nap i engelska och på kvällen blir det att se SM. Hoppas västerbotten tar dalarna nu då.
Sticker till skellefteå på lördagmorgon för att spela domarcupen med läns. Annars är allt bara bra.

Dagens hiss:
Att frida bor sjukt nära mig, det är inte alltför jobbigt att cykla hem då det tar max tre min! Great.

Ska sova nu för är:
Puss/A

sm och afrikandans

har då en video jag egentligen bara måste bjuda på, men min dator är ju sär så det funkar inte att få in bilder osv.. nyss gick de men nu har den börjar bugga iden. aja får se senare om de går. men jag säger bara alle on the dance floor och shakear lite afrikanskdans jojo det var ngt att se.. fast! igrabben hade verkligen ingen känsla.

jag taggar igång ytterligare till sm för att kika för fullt och ska nu göra lite rehab och skolarbete innan veckansslut imorgon äre nap i engelska direkt på morgonen.. mindre taggat, aja bara tuta och köra. sen har jag bara någon lektion sen hem packa, tvätta håret och dra in till umeå för att tillbringa resten av min helg där, gonna be freaking awesome!

favorit i repris

Nu läser du världens bästa blogg.
Typ dubbelt så bra, som fanta o grogg.
En blogg som tar upp allt mellan himmel och jord.
En blogg som inte kan beskrivas med ord.
Bättre än världens godaste drink.
Med bilder på Frida helt utan smink.
Den handlar om Fridå vacker o ung.
Även en mästare på spelat Achtung.
Men många ser det som en skröna.
Bloggen handlar även om Amanda den sköna.
Om hennes upptåg från idag och igår.
Om hur vännen Sarah färgade hennes hår.
Om hur de bakar choklad med gegg.
Visst älskar man bloggens videoinlägg?
För även om filmerna är få.
Så visar de humor på en hög nivå.
Filmer där de rockar som allra mest.
Amanda the looser och Frida Tha best.
Saknar inte frida en man?
Whatup bloggen - brudarna som kan.
Aja nu äre dags för mig att dra.
P.S Amanda ditt hår blev fan bra

by;
mannen, myten legenden simon lindmark

/ frida


Dag 06 – Något folk inte känner till om mig

hm ännu en kluring men det folk kanske inte visste om mig..

jag tänkte dra något om att jag egentligen enligt mig själv är världen bitch.. men det var ju ingen nyhet. sen om att jag har riktigt dåligt självförtroende och självkänsla eller att jag är världens jäkla vinnarskalle så jag hetsar mig till döds men det var ju inte heller någon nytt. så vad folk inte känner till om mig är väl hur lätt jag snubblar över kanten och blir intresserad av en kille, har han något som jag tycker är intressant så kan jag bli helt galen.. dock ingen sida jag egentligen visar, varken för folket eller för killen. försöker spela svår och inte verka så intresserad men kan egentligen vara helt tvärtom. det är nog bara när jag vet att killen också är intresserad då jag själv börjar visa intresse.

/fridish

slaggis!

Sitter och ser hockey med pappsen atm och håller tummarna stenhård för att det ska bli äkta slaggis snart! Kan mycket väl hända att det blir så också.
MEN KOM IGEN NU FÖRFAN SKELLEFTEÅ. Gör lite mål.
Puss/a

driving me crazy

just haft främmande av anna kusin med pojkvän och johans föräldrar, har lärt mig dricka kaffe!! vadå vuxenpoäng till mig där. det är typ ändå gott eller aa den känslan kommer väl senare.

förövrigt en otroligt seg dag i skolan och vi var typ 10 pers i klassen.. vet inte vars resten av folken gömmer sig, vissa har ju varit borta sen skolan började efter nyår så. jag ska nu ta tag i min rehab på riktigt och köra igång med nya övningarna, ska förhoppningsvis innan denna vecka nått sitt slut ha varit ner på iksu och kört vatten rehaben också. vi får se om jag hinner med det med tanke på att vi inte har några träningar och jag inte orkar åka buss, men vi får se till helgen.

taggar helgen otroligt mycket med sm och bo i saras lägenhet med wilma och bara sitta och spana och glo på innebandy.. kommer bli riktigt roligt! vill att det ska bli fredag nu på en gång.. kom fredag kom!

hugs&kisses / frida


home sweet home

For imorse typ halv nio och kom preics hem utan mellanlandning. Åkte med bussen direkt till träning efter skolan och sen direkt till mommo och moffa. Där duschade jag och väntade på att pappa skulle hämta mig. Hann även se när mormor dansade och snacka lite om hur fula alla gubbar (enligt mormor) hade blivit;)
Nu bör jag ju äta midddag eftersom jag inte gjort det än.
Puss!
På tal om något helt annat. Var med sarah igår och då sminkade vi varann. Måste ba säga hur sjukt avis jag är på hennes smink! Det här ovan är bara en del av allt hon har och allt är typ märkessmink. Jävla div sarah(a)

goddag


grabben vet vad han snackar om helt enkelt!
p,s
videon är väl från ett halvår tillbaks ungefär.

Dag 04 – Det här är viktigt för mig

det här är viktigt för mig;

hm denna var svår, men det som är vitkigt för mig är mina närmaste vänner och familj såklart. att dom mår bra och är glada och de, det är viktigt för mig om jag själv ska kunna vara glad och må bra. innebandyn är också sjukt viktig för mig och utan den så har jag mått riktigt skit, men som sagt im on my way back. så jag mår ju bra nu tack vare en hel massa saker som händer och de. men viktigt för mig är nog mina vänner att jag har dom nära och att dom mår bra för då mår jag som bäst.


bad day

Har ba en dålig dag och veet inte varför. Sjukt less bara.
Låter bilden tala för min dag.
hehe okej detta var dock en grov överdrivt. Men ska gör något som gör mig på bättre humör nu.
Kyss/ A

hata inte bebis argumentationer

http://www.youtube.com/watch?v=KRWJybzkwN4&feature=player_embedded

home

Är hemma från stan nu och sitter här med min 7eleven godispåse! Ska käka ur den och glo på lite oc innan jag slaggar
Hane /A

lmklo

Jag tror jag börjar gilla dig.. björn / sara wibron

chillin at the hotel

sitter efter en sjukt skön vinst att se på hotellet med saris och wilmis.. 8-2 vinst som satt riktigt fint, bra lir av brudarna och tre kassar i boxplay helt klart mer än godkänt. Imorgon väntar en hård final mot pixbo. och samma kväll möter iksu pixbo hemma i ume för semifinal, hoppas på dubbelvinst för iksu.

vi ska snart ut och göra hudik osäkert, kolla läget och se om det finns några boiz på detta place. återstår att se.. pjussss så länge.


less på mobilen också

Jag,amanda nordström,har en förmåga att förstöra alla prylar jag kommer kontakt med. Nu menar jag alla. Allt från kläder och cyklar till typ datorer och mobiler. Framförallt mobiler! Nu är min nuvarande mobil också sönder och fattar inte vad jag gör för fel:( har seriöst förstört 6 mobiler  inom beloppet av ca två år. Bara i somras gick två stycken sönder, höhö ops. Det som stör mig allra mest är att den nuvarande mobilen jag hade bara var tre månader gammal..

Spelade iaf match idag mot sunnanå men förlorade med 2-1.. Drygt.
Ska göra mig i ordning nu för snart bär det av till staden.
Kyss
perfekta hårfärgen!!!! vill ha den i sommar med!

hudik

om snart bara 8 timmar rullar vi mot hudik och innebandy festen, längtar lite smått det kommer bli sjukt roligt! vad vore bättre än att komma hem med ett guld? vi får se till att de blir så för övrigt så äre chill med resan ner där jag laddat hem över 100 nya låtar och sen en fruktsallad som fyller en hel sån här godis låda med 2 liter och en bok som ska gylla min bil resa, vi stannar till i sundsvall på ikea och käkar lunch ngt säger mig att det kommer bli pizza slice! sen drar vi vidare i två timmar till och då börjar det dra ihop sig mot match kuligt! senare blire hotell och där lär datorn och ngt inlägg komma fram så vi hörs då då jag berättar om känslan och matchen i hudik.

 /F


less på datan

Hade tagit massa bilder på saker jag skulle visa men inte gick det inte. När jag hade laddat in alla bilderna på datan så försvann dom bara,hittar dom inte:( marcus är inte heller hemma så vetefan hur jag ska hitta dom nu.. Skitsamma. Får istället beskriva den goda jordgubbspajen, sakerna jag köpte på stan och bilderna på mig och frida eller något.
Nej ska sluta ema och klä på mig några kläder sen dra till min toppis frida. Lär inte stanna så länge eftersom jag måste upp sex imorn, har match i skteå.

Kyss!

schtan

började med att kliva upp och dra till sjukgymnasten, där jag fick nya övningar tex simma osv? så nu blire lite iksu i mitt schema att dra samtidigt som doms träningar och simma och lite andra simövningar. bra då får jag lite mer på mitt schema som förövrigt bara innehåller dator och dator.

jag for sedan till stan och träffade käraste amanda vi kollade runt och jag hittade en poncho och en väska för bara 200 kr blev de tsm, vadå värt? hade det mysigt med världens bästa amanda och var skönt att snacka lite med henne och veta att man fortfarande har henne nära liksom. sen så mötte vi även upp världens bästa tönt josefin och gick runt med henne också. sitter nu bänkad framför tvn där semifinals matchen mellan iksu - pixbo håller igång, tredje perioden nu och det står 2-2 på tavlan.. kom igen nu iksu!


mer än så vill ni inte se tro mig.. kommer även spendera min kväll med denna toppentjej :)

 
ponchon och väskan


DAG 03 - MIN POJKVÄN

det här blir lite svårt så jag gör om de till...

MITT SINGELLIV:

jag lever mitt liv fullt ös medvetslös, nä jag trivs mycket bra i friheten men saknar väll samtidigt närheten.
trivs bra att ha någon att skriva lite extra till och tänka lite på osv.. annars så mår jag bara fint och trviiis och hare. Känner att jag kommer mycket närmare mina vänner såhär. men vi får se vart vindarna vänder;)


posen som jag drog säkert på minst 9 av 10 bilder den kvällen..

RSS 2.0