thats it

Kan inte avgöra om det är just dig,eller närheten jag saknar.

biiiig brotha

har varit och sett iksu - pixbo grym match.. i tv dessutom! där ingen mindre än frida ''inhopparen'' rydfjäll kliver in i tredje period i första line och hänger och gör det jätte bra! blir rikigt glad.. hon kommer verkligen bli stjärna hon har viljan, kapaciteten osv såklart vårat lag saknar henne men nu äre dags för nya spelare att kliva fram. iksu vann iaf med 6-5 vilket gör dom till serieledare med 1 poäng över tvåan.  iksu i mitt (L)

och nu ligger jag och ser big brother, ganska patetiskt program enligt mig men underhåll är alltid underhåll. ska sen köra lite rehabövningar fick nya övningar idag av sjukgymnasten, så nu ska jag kriga på! dettta ska bli bra snabbt har jag bestämt mig och det ska bli riktigt bra och jag ska bli riktigt bra och nästa säsong ska gå riktigt bra! så äre bestämt

Så jävla star

http://www.youtube.com/watch?v=CgZ8Drr4Z54&feature=player_embedded
måste ses

datasalen

sitter i datasalen och försöker göra någon hinduism-buddhism uppgift men har man en lärare som inte förklarar något är det inte så lätt att göra de?... aja ska jobba med de nu. hööööreees / f

kickboxning på schemat

Gissa vad jag gjort ikväll? Tro det eller ej men jag har kört kickboxning. FYFAN vad jobbigt! Vi hade fys med fotbollen och då var vi med på ett kickboxnings fyspass. Man fick göra allt från att typ dra sin egna vikt till att dra någon annans vikt och från att sparkas och slåss till att våldta ens egna kompisar. Haha en övning kändes det verkligen som att man våldtog sin kompis:] Man skulle sitta på sin kompis när hon låg på rygg och direkt kompisen hade kråmat sig ur skulle man hoppa på henne igen. Föredrar iallafall hellre ett sånt här fyspass än att springa fem miljarder varv runt,runt i en friidrottsbana!

P.S. Ett tips är inte att leka med mig nu för har lärt mig slåss som en jävla man!
Peace.

like i love you

ja jag lever, morfinen dödade mig inte i sömnen även om det nu kanske skulle vara skönt:) har hängt på hallen idag och insett att innebandyns vecka inte är här.. dvs alla lag jag hejjat på denna vecka har förlorat sina matcher.. mina brudar, rig grabbs, hj18, och nu amandas brudar. men jag säger bara det här det är underhåll att se amanda på planen, om bara alla kunde få samma vilja och glöd som kära amanda så tror jag att det skulle bli vinst. amanda sliter alltid som fan och är verkligen en viktig spelare.. saknar att spela med dig på läns gumman vi var dom bästa!

nu sitter jag och dunkar musik och väntar på käk, pommes kött och bea var rätten som väntar på bli rejält uppäten. sen ikväll ska jag ta det lungt imorgon väntar en dag med lite skola, besöka sjukgymnast och sedan in på tv matchen iksu-pixbo där vi iksujunisar ska jobba/titta. kommer upp något inlägg senare skulle jag tro. puss


en brun osminkad frida, frågan är varför jag blir sugen på färga brunt när jag är blont och sen tvärtom? vilken färg ska mitt hår vara? snälla vänner som läser detta, släng till med en kommentar nu.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

satansjävlafittkuksatfläsk match. Ska gå och gräva ner mig någonstans nu.
Hejdå.

chobreeey

åsnan drog just, vi har fikat snackat massa minnen och skrattat litegrann.. det är sjukt vad mkt galet jag och den tjejen har gjort alltså. min kväll har väll inte bestått av så mkt mer än att jag och åsnan chillade hos mig ett tag och senare drog till frida eriksson där resten av brudarna var samlade, liknade nästan en begravning när vi kom dit.. lugn musik och chill snack med lite sorgligt depp drick där också, men sanningen är att det är så jäkla skönt att antingen dra till med en dans till tex låten sillyboy (som jag frida och josssan brukar göra) eller bara lyssna på låtar från melissa horn i lagom volym och snacka ut om allt från topp till tå. som sagt jag älskar mina brudar allihop:) och jag har nu haft två roliga kvällar med mina vänner och det är sällsynt att uppnå i hörnefors.
ska nu upp imorgon och köra bråvalla häng och se lite matcher från j18 till damlaget osv. första och viktigaste matchen är kl 12 så nu blire att nutta, en till fråga först; hur smart äre att jag tog en alvedon och en morfin tablett nu för att lindra smärtan jag har? vågar jag verkligen somna.. kommer jag att vakna upp överhuvudtaget nå mer? let seee med andra ord, pusss å hej.



och huvudfrågan; hur många vare som spårade? svar; 0.. planerna ändrades;)


tjejmiddag

Tjao!
Idag vann vi vår andra match för säsongen mot holmsund WIIIHHHO! Vi var fan grymma om jag så måste uttala mig. Kvällen har spenderats med mina pärlor och det var lika trevligt som vanligt. Började med en god middag (där kockarna inte hade stekt köttjävlet så man fick tugga rått kött) sen chillade vi bara! Kärlek till er tjejor. Har tyvärr inga bilder från kvällen men det kanske dyker upp senare. Har även hunnit se herrarnas match med miranda idag. Dom vann och det var en feeettt spännande match kjl. Creds till herrarnas vilja alltså.
Ska ladda hem säsong 3 av oc nu sen får jag se vad som händer, kanske sängen?
kyss
En gammal allmänt skön,skabbig men underbar sommarbild.

tjohoppp

nu sitter jag och åsnan och tagggar till kvällen med brudarna, vi får se hur många som spårar denna kväll?


på topp

humöret på topp, taggen på topp..


jag har just kommit hem från en riktig rolig kväll, först gick jag på stan med wibron och wilms där dom shoppade lite och jag körde på loookaround ist, nää sen beställde jag fetaste friterade kycklingen och ris med sötsur från eurasia och käkade den hos sara. jag for sen med alle och bjugg och kollade rig-övik. målrik match men en besvikelse av rig skulle man väll kunna säga. jag drog tillbaka till hörnefors och drog ut till några vänner och okända där jag tillbringade resten av kvällen, mkt garv, spårade människor, skön musik och några snefyllor. nu ska jag sätta på dear john och sedan slummra och hoppas att morgondagen blir lika rolig!


vadå skulle man kunna tro att vi har likadana tröjor?





och avslutar med en bild från när vi var hos robertsssssson
med kära eerik och jossssss





fredagskväll

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt så får se vart jag hamnar..
Kyss

lesss

jag är less, jag är glad, jag är besviken och andra fyllda känslor.. vad är jag?
jag känner verkligen inte för att skriva så mkt nu så, vi hörs väll kanske ikv eller imorgon. puss

/f

morning sunshine

Har sovmorgon idag så vi börjar inte för än fem i elva,gött!
Idag har jag två lektioner sen ska jag till stan för har träning. Efter träningen måste jag sälja lotter på icamaxi till mitt lag men sedan blir det vänner. Vilka det blir och vad vi ska göra är liiite oklart än:)
Ska starta ett oc avsnitt nu innan jag beger mig till skolan
kiss
en gammbild från vasa på några godingar

hoppas du tar tillbaka vad du nyss skrev frida lundberg


LOVE

elin kling

Så damn jävla snygg tjej! Såå snygg stil och såå mycket inspriation.
Enligt mig är hon utan tvekan sveriges snyggaste tjej!
Dock så dissar jag några dresscodes från Acnes visning som hon själv verkade falla hårt för. gillar inte att det som är för mycket..

guten tag

hade skrivit ett inlägg där jag babblade upp lite om att jag är glad, har det bra osv.. men råkade klicka bort så jag orkar inte skriva om det, lika bra kanske? för jag hade även nämnt något om att ni borde bli less på mina inlägg nu. men jag skyller på att jag nu inte har så mkt till liv.

nu; rehab. sen; ut och fota lite vinter. ännu senare; dusch och fix. ikv; se brudarna kriga mot dalen!


bon iver

Bon Iver – Skinny Love
And I told you to be patient
And I told you to be fine
And I told you to be balanced
And I told you to be kind
In the morning I'll be with you
But it will be a different kind
I'll be holding all the tickets
And you'll be owning all the fines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?


morfin är skit

jag ligger vid tvn och myser med fika och ngn kriminalserie orkar inte kolla vad det heter den enda jag vet så länge är att det är någon tjej som är stalkad och hon har tydligen varit lesbisk och är tydligen inte de längre, bi kanske hon är skulle man väll kanske säga. jag har tagit en morfin tablett som antingen inte vill börja funka eller så är det bullshit för jag känner mig inte hög precis, ska jag ta en till då eller?

nä nu ska jag bege mig mot sängen, se lite greys anatomy och sedan somna in och hoppas att jag imorgon lyckas sova så länge som till typ 1, det skulle vara en bra tid att kliva upp. men nu vaknar jag och är pigg samma tid som alla andra jävlar som plågar sig upp till skolan.. dvs 8, plågsamt! men brukar lyckas somna om, sova någn timme vakna somna osv fram till 12. så imorgon ska jag sova. imorgon ska jag gå ut och fota lite och göra bloggen lite fin med vinter bilder, om solsken vill krypa fram förstås. nä nu ska ajg avrunda och säga godnatt, hoppas att mina enda två osköna sovställningar inte vill väcka mig varannan timme denna natt. håller tummarna
sommar känsla på hög nivå.


brudkväll

jag älskar mina brudkvällar, som sagt en del av ''gänget'' som vi nu töntigt sagt kallar oss för samlades hos jossan. garvade och garvade och bakade. men jag som är nyttig tog en macka istället.. riktigt jobbigt att stå emot frestelsen vill jag lova. men jag klarade det, och där vill jag hylla erik min vän som hjälpte mig. ngt spec som hänt ikväll förutom att jossan planerat skid resa med en pojke vars pappa är umeås rikaste.;) så har det faktiskt inte hänt så mkt förutom att jag nu är glad efter att fått skrattta bort alla bekymmer med mina bästa.


En glaaaaa frida är alltid en glaa frida!

agnäs

Kul att älsklingsfrida äntligen får bege sig ut iallafall! Själv har man typ bara pluggat och suttit vid datan hela kvällen. Har bla pluggat tyskaglosor vilket jag egentligen inte ens behöver eftersom jag och wilma (läs: wilma) har kommit på den briljanta idén att slippa plugga på glosorna men ändå få mvg....möhööhö.
Idag var det som sagt friluftsdag och jag valde agnäs. Det var fett jävla kallt men det var helt okej kul ändå faktiskt! Det bästa med att åka slalom ändå är att få värma sig med varmchoklad i värmestugan(y)
taggade cheyor!
Ska duscha nu innan smöret i mitt hår börjar rinna nerför kinderna..
küsss

YES

Glädjen som framstår när frida ska lämna hemmet!:D:D
ni som inte vet hur det är att sitta i samma säng sen i fredags, handikappad utan att kunna göra ngt i stortsätt
ni vet inte hur stor denna glädje är! men nu ska jag ut.. pussssss


hur kan ett sån liten kropp innehålla så mycket kärlek?

P.S. jag tar inte stryptag på henne även om så ser ut

josefin spårad asplund



ja ni ser ju bara, bilden säger mer än tusen ord. men denna tjej förknippar jag med vilda saker hon är verkligen aldrig lugn när det väl gäller, och hon är verkligen den tjej som står i mitten av vårat gäng hela tiden, hon kommer alltid med klockrena saker och får oss alla att vika oss dubbla eller pissa på oss. men denna tjej är även en omtänksam tjej som lyssnar och förstår hon är verkligen ett måste att ha som vän. för med hennes humor och spårade beteende har du alltid roligt, du skrattar alltid och har inte en lugn stund med henne. jag älskar denna brud till tusen och jag vet att denna brud även om hon sällan visar den sidan kan vara världens mysigaste och goa tjej med tanke på att hon alltid kör på vild style. och jag tror att om ni vill fånga denna bruds hjärta så kommer ni få slita.. för jag tror denna brud är på framsidan på mångas telefoner, du är toppen och för mig är du spårad och om det inte vore för dig så skulle inte jag spåra så mycket heller ditt cp, ;)


NU TALAR VI BLONDIN! 


tisdag

Idag slutade vi som sagt tidigt så jag begav mig till sarahs place och vi bakade chokladbollar, åt ogräddad kk och massa annat mysigt. Hehe vi gjorde några videoklipp också som ingen bör få se...
Ikväll ska jag bla söka gymnasium och jag TROR jag har bestämt moi för sambeteende på draggen, hoppas jag inte ångrar mig i sista sekund nu bara. Jag ska även köra snö rugby och landhockey med laget:) kulkul!
AAAAAAAAHHHHHH shiet vi ska samlas nu men laget!!!!!  jävla tidsoptimist :(
pusss

jag kommer

Veronica Maggio – Jag kommer

riktigt skön låt som borrar sig in i huvudet, inte ny precis men!

frukost


judas gjorde just tappra försök att sno mina gurkor.. sen blev han arg när han inte lyckades och gick iväg och började riva i mina rehab papper! kattkräk

22 februari

en dag full med rehab, skön musik kanske garderobstädning? vi ser väll vad denna dag har för ''roliga'' aktiviteter att bjuda på. men det jag ville säga var god morgon och hoppas ni har en rolig dag i skolan. pusss



sen att amanda faktiskt inte är lika hajj på blogg betyder väll bara att hon har mer liv än mig;)

satansjävlahelvettes sjukdom

Kan inte låta bli att gråta till tyras inlägg om cancer. Så fint. Så sant.
Jag är då iallafall lätt med henne.
http://tyras.se/2011/02/20/cancerfonden/#comments

det är kvantitet inte kvalitet som gäller....

Haha känner mig som kassbloggare!
Anyway så har vi jordens slappaste vecka den här veckan. Slutar tjugo i två imorgon och har friluftsdag på onsdag,huuur skönt? Vi har inte heller några dryga prov eller inlämingar som ska in, underbart.
Ikväll har jag gått på en prommis med sarah och haft innebandy. Har givetvis också sett lite oc.
Måste bara meddela en sak till alla som bryr sig lite extra,mitt spännande och viktiga telefonsamtal bröts precis pga låg batteri nivå......hur ska detta sluta?
Ska ladda tellen nu sen sova puss.

positiv nu

har just skänkt allt mitt godis jag fått till syster.. har tagit fram en loka från kylen och satt mig i fotöljen! nu kör vi, nyttighetsdeal med mähler är inget skämt nu äre på riktigt. min mage sattsar på att bli dalmatin varje spruta ger mig ett blåmärke och eftersom jag får en spruta per dag på ett nytt ställe på magen så är den nu prickig och fin.. fast. fick veta att jag kan tjäna riktigt bra med stålar på ärret som kommer framstå på mitt ben.. king med cash! och fick veta om jag höll mig hemma ist för drog iväg och shoppa i veckan skulle mamma försöka hitta 3 fina tröjor åt mig när hon är i stockholm. positivt var ordet.. ska tydlligen också börja köra rehaben med min syster nu i veckan, kanske lyckas jag till och med kunna övningarna bättre än den smidiga jäveln ;) återstår att se!

on my way to the top!




positvia

om vi nu ska försöka vara positiva, så ska jag försöka dra upp tre punkter som är positiva!

1. jag har inte ont längre.. (beror på hur jag rör de) och jag kan nästan gå normalt!

2. jag har en underbar familj, som försöker ställa upp för mig så mkt som det går.

3. jag tror jag kan sträcka ut och böja det lite mer nu.. inte säker.

sen ska vi inte dra något negativt för då kommer jag inte kunna bestämma vad jag ska välja ;)


jag må säga att det är dessa kläder som jag passar bäst i!

vars finns hoppet?

jag bara ligger och svetttar ner min säng i hopp om att mitt knä ska bli bra.. att jag ska kunna gå på det, springa, spela innebandy.. men när ska jag inse att bara jag själv kan fixa det här? fyfan.. jag känner inte motivation längre.. jag faller snart ihop och inte tack vare att jag inte kan stå på benen utan tack vare att jag är så jävla svag. inget vill gå min väg längre.. när äre dags att vända och ta tag i min rehab och börja se positivt på livet? för jag vet inte själv.. börjar bli så less! jag vet att allt hänger på mig själv.. men vars ska jag hänga då?

med tanke på all tid jag har så borde jag ju kunna uppdatera bättre också.. men inte ens det klarar jag av. emoemocuttcutt

atm

hoppas ingen missar solsidan nu. då jävlar.

suck on this

I really suck dick on this with blogguppdating. Yeah right but my friend frida is instead of me good on this!
Today have jag spelat match och likaså igår. Igår torskade vi mot övik på bortaplan med idag spelade vi en oavgjord och fett spännande match mot dalen på hemmaplan. Gick bajs för mig igår men idag gick det helt okej!
Skulle kanske färga sarahs hår blont(!!) ikväll men får se hur det blir,en givenhet är iallafall solsidan!
kyss

väckarklocka

tur att jag har mähler som ringer och eggar på morgonen och skriver; nä jag ville inge spec jag ville bara du skulle vakna! typiskt tjejen alltså. jag ligger och kollar på greys anatomy nu och bara myser i sängen. ska väll ta mig nå fika(ordendlig mat) med tanke på att jag har hur mkt goda alternativ som helst så blire lätt att man väljer kladdkaka ist för fling tallrik eller godis ist för en macka. och jag vill ju inte bli tjock(are) så nu äre skärpning.. så kom inte hit med mer onyttigt, en frukt skulle uppskattas!

finbesök

obbola och sundsvallsbon kom på besök dvs sara och mähler, middag först var riktigt gott. wilma norrbysebon droppa också in mitt i middagen och åt litegrann. sen vila magen med en buzz turnering som jag vann rätt lätt i. och mähler med sitt citat '' jag kom på en tät 4 plats''. ja grattis mähler 4/4 det är grymt. vi drog oss tillbaka till middagsbordet med denna gång en köpt kladdkaka med nutellatäcke över, ananaspaj och kallmjölk, vi åt oss dyng mätta och har även riktigt mkt fika kvar, kom hit och ta för er? nä men vi la oss som 4 paltar i min säng snackade myste osv, försökte komma på ider vad vi skulle göra.. wilma var väll helt klart på med idéen att vi skulle ut och köra bil, och hon och sara ville verkligen testa köra själv också? men mähler var som jag i koma och föredrog sängen. efter ett tag vare dags att återigen besöka matbordet med denna gång en kortlek, chips, dipp och dricka! inte tjocka.. vi pratade och kom in på väldigt djupa ämnen hit och dit så vi nästan satt och grät ett tag där. men jag tackar mina mysiga lag kamrater som jag nu fått nära hjärtat för denna mysiga kväll som dom ansträngt sig att komma hit för att hälsa på en handdikappad jäkel, toppen brudar säger jag bara! frågan är om dom hade kommit ifall jag inte hade en hund? vem vet.. dom verkade älska hunden mkt iaf.

  
bara titta på bilderna.. jycken blev omtyckt

vadå svullet?


gänget


gänget och min största kärlek
detta är mina favoriter och då menar jag verkligen favoriter, jag har aldrig en tråkig stund med er och vi gör de galnaste grejjerna man kan testa på, vi kan vara utspridda i någon månad en bara hänger i stan, en är bortrest en degar hemma. men när vi väl ses igen blir allt komplett vi blir ostoppbara och vi har det alltid galet och roligt. det går inte att hata någon av er och det går inte att prioritera er heller. ni är alla så jäkla värdefulla och ni är verkligen dom bästa tjejerna som finns. fan vilken tur man har att man träffat er. jag litar på er allihopa och jag vet att ni lyser upp min vardag hur grå den en är. jag älskar er helt enkelt bästa brudar. puss


amanda eriksson


kände att jag inte kunnat börja denna beskrivning på bättre sätt än med denna bild!
du kanske inte håller med stekare? men låt oss isf säga att detta var ett tag sen.

men denna underbara unge har jag kännt så länge jag kan minnas att jag själv levt? vi har hållit ihop rätt bra
våran vänskap hade väll en svacka där den så kallade sporten även var fritiden? ja gick man i fotboll så vare även de man gjorde på fritiden, men nu har vi vuxit tillbaka till varandra eller ja vi är ju ett så kallat gäng. men nu äre denna goding jag ska presentera i detta inlägg och inte vårat spårade gäng så here we go. amanda eriksson var namnet på denna skönhet som har världens humor, som aldrig blir arg eller orkar bråka. hon går alltid att prata med och lyssna det är något hon alltid kunnat, denna brud tillhör nog den lilla gruppen som jag skulle kalla för lita till 100% på. och förstående det är denna brud verkligen grym på att göra. hon bangar aldrig och är alltid på g vad som än händer, hon är en skön människa som är ett måste att ha i ett sånt här gäng och denna människa som är både glad och sprallig är även den lataste människa jag mött, hon orkar inte röra ett finger i onödan och tar oftast dom enkla vägarna först. men som sagt denna brud har jag känt hela livet och kommer aldrig kunna släppa, för hur tomt skulle inte mitt liv vara om jag skulle ta bort dig ur det? jag skulle knappt ha några minnen med tanke på att du är med i dom flesta, jag älskar dig skarpt bruden och det hoppas jag du vet. du har verkligen en fin insida och utsida likaså, och du kan nog med din charm och utseende locka vilken kille du vill. så passa på för denna brud är inte fri länge till..


här kommere..

http://www.youtube.com/watch?v=6ny0_MAu34o

innan ni klicka in.. läs detta;
jag skyller på att jag precis tagit morfintabletterna för jag låter inte frisk..
och mitt skratt brukar väll inte låta så? (får vi alla hoppas?)


my favorite girls

Ska upp fett typ åtta imorn så bör sova snart,även fast datan lockar mer..
Som frida skrev så har vi bla spelat buzz jungle party ikväll och alla kan ju ba göra en sådär spontan gissning och gissa på the winners? givetvis var det jag och frida som kickade asssss jämfört med dom andra. Hade tänkt lägga upp en bild på tre personer som var med ikväll men den bilden tog fett lång tid att publicera så slänger in en annan på min man lite random sådär istället!
kyss


jungle parteey

vill bara påpeka att mitt rum alltid ser ut som om det har pågått världens fest när man bjudit in cheyorna i huset, som om ett spel för 3åringar hindrar oss ifrån att spåra, dampa slåss eller bråka om vem som gjorde rätt och vem som gjorde fel? nä det finns nog inget stopp. säger bara det, sätt oss i en skokartong och låt oss flyta ut i havet för vi kommer nog inte ha en tråkig stund ändå.


hittade ingen bild på regndansen.. men en video får förklara varför regndansen blev favoriten!

jag har världens finaste vän


kooolllla vad gulligt! älskar dig verkligen min vän, du betyder så jäkla mkt. pusssar till dig
detta kom alltså wilma med till mig!

känslan kommer tillbaka

Har haft träning ganska nyligt och nu bär det vidare till fridas lys för lite mys men mina finaste.
Skönt med helg är det också! Den kommer nog inte spenderas på nnågot speciellt sätt förutom match imorgon i övik.
Älskar att min syster har börjat jobba på cafe och får ta med sig överbliven gofika hem! RAOR. Nu vet nu iallafall hur jag kommer spendera min fredagskväll.
bara en del av det hon kom hem med!

rise and shine

nä fyfan ingen bra sömn inatt kan jag lova, vaknar till avatt det rycker i baksida lår och skriker bölar osv..
och inte påtal om det men sen kommer mamma in och sätter sig på mitt ben så jag skriker till och då ställer hon sig upp och säger oj sen sätter hon sig igen? vilket cp.. 

ska dra mig in till sjukgymnasten nu och ikväll verkar underbara älsklingar ska komma på besök. hörs sen puss!

 

saknad




saknar denna underbara tid, men mest av allt saknar jag grabben!
philip wangehallb vars håller du hus? vi saknar ju dig!

mad world

frågan är ju om jag kommer kunna somna ikv? smärtan kommer ligga där hela natten. kanske lite sånt här medel som jag sövdes med skulle sitta fint, då skulle man ju somna av en blinkning till och med.

Amanda skriver om sin hund i förra inlägget.. ville bara påpeka att hunden är inte oskyldig, visst på utsidan men har en galen insida. har alltid varit rädd för den enda sen hon morra och bet mig första gången! så amanda när du läser detta så ska du inte sprida ut falska saker alla bör få veta sanningen om det monstret!

ätit två mackor och en filtallrik idag, kanske inte behöver bli tjock ändå? håller jag mig till denna diet så kanske detta slutar bra ändå;)

SNILLET!  på den tiden då jag inte gick på spec matte eller hade botox;)


the o.c

Gud vad man kan böla till en serie.. Man blir så jävla kär i kärleken av den där serien alltså!!
Skippade träningen ikväll för mådde inte så bra så har ba tagit det lugnt,behövligt.
Det var detta avsnitt jag såg ikväll
Haha fråga inte ens varför seth hänger upp och ner i en spiderman dräkt..

hög på morfin

ja alla som fick ett sms av mig idag där jag började men ''hej mina kära vänner'' kan lova att jag var jävligt hög då och drogad och allt, jag satt typ och skratta. men nu är jag inte lika hög längre nu känns det inge vidare ont som fan osv.. men har redan dumpat kryckorna dom är jobbiga, ett framsteg eller? ja jag kan ju berätta lite smått jag somnade in vid 9? och vaknade runt halv 2, jag minns att jag vaknade någon gång tidigare och hade förbaskat ont och grinade men då blev jag löst drogad så jag somnade om lika snabbt som jag vaknat galet! sen har jag fått höra bra saker att allt gick lyckat och att detta kommer fixa sig. ska besöka sjukgymnast imorgon så nu är vi påväg framåt bara att börja räkna ner till min comeback på samma sätt som man räknar ner till sommarlovet.. ska kapptävla och se vem av oss som kommer till dag 0 först!




Jag och min säng vill älska,men min väckarklocka är jämt svartsjuk

Fridas operation verkar som tur var gått bra men antar att hon berättar om den senare.
Idag när jag var ute med mina vovvar efter skolan så var det inte bara jag som frös utan även min lilla älskling molly. Hon frös som fan och höll verkligen på att darra sönder. När jag kramade henne hårt,hårt slutade hon darra. Sötis, lillmolly höll på frysa ihjäl. Ville bara krama om henne resten av livet men det blev så pinsamt när jag såg att en tant stod och glodde på oss.
Här har ni min lilla lurviga bitch som typ den större delen av mina kompisar är rädd för... Förstår inte hur man kan vara rädd för denna skönhet.

lycka till stumpis

"Vad är der för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag,för det är fridas operatioonsdag. Hurra hurra hurraa!"

Fin sång sådär på morgonkvisten:D Frida ligger förmodligen på operationsbänken nu men jag hoppas verkligen att alla som läser det här slänger iväg ett "lycka till" eller något till henne,hon behöver det.
Ska göra mig redo för skola nu sen kila iväg. Hugs.

tjohej

Har varit med min älskling frida ikväll. Hon bjöd på jordens godaste kkmuffins och jag tyckte lite synd om henne som inte själv fick äta av dom.. Hon måste som sagt fasta inför operationen imorgon stackarn. Vi tog igen lite välbehövligt tjejsnack och såg scary movie. DÖR VILKEN LÄSKIG FILM! not
Annars har dagen rullat på med fys och tråkig skola. Det känns fucking asm att det redan är torsdag imorgon,det går snabbt nu!
Överväger om jag för en gångsskull ska gå och lägga mig i tid eller se ett avsnitt av o.c.... hm.... ilandsproblem...
kyss

cuttdags

idag är det för mig dagen före dopparedan, imorgon blir jag cuttad.. halv 8 ligger jag på operationsbordet!
har bett om lugnande och allt man kan be om innan operation så jag inte psykar ihop totalt. nä det går nog bra, fick idag höra att det kommer bli tuffaRE för mig med tanke på att jag inte kan sträcka ut eller böja benet helt.. otroligt? när ska jag få någon tur? inte kom jag in på niu heller.. nu vet jag inte vad jag ska gå helt enkelt. men jag och josef ska hålla ihop, puss på den bubbben!

jag får ju inte äta något mer idag när klockan tickar till 8, så jag passar på nu kan man säga? en panpizza.. varm macka och nu ska det bakas kladdkake muffins, mer för systers skull kan man ju säga:) hittar inte fucking kortet så jag kan lägga in bilder..

igår; vi försöker hitta till musköten men är helt fel ute och vi virrar runt på västerslätt när vi ska vara och köra brevid rödäng.. aja jag antar att mähler blev arg för i kurvan tog hon då i.. och BAAM in i en snödriva i bilen sitter 4 fjortisar och skriker och skrattar ihjäl sig. memories i never forget.



lovisa nordström 8år

"Rosor är röda,violer är blå. Jag har inte dig,men jag äger ändå"
må säga att hon är en klok liten lirare;)

täfteålogen

Haha ska ta och glo på detta omtalande program nu innan jag sen ringer siken om ett tappert försök att göra en facebook grupp... vi har nämligen tagit på oss den uppgiften av vår tränare så vi får se hur det här slutar.
Måste även säga hur jävla duktig den tjejen är på att sjunga! Jag rös seriöst sönder när hon sjöng för oss i helgen. Helt sick. Jag skulle mer än gärna vilja länka en eller flera inspelningar då hon sjunger men då tror jag att hon skulle döda mig en aning,så vågar inte ta några risker(a)
kiss

varma mackor

sditter och fikar varma mackor och oboy och lyssnar på skön musik. ska snart tvätta håret och börja fixa mig inför kvällens äventyr. ska ta bussen in för att sen jag wilma, mähler och sara ska far och se derby match med våra fiendelag rig och dalen. nädå men jag tror nog att rig står som segrare där, sen så ska vi ju såklart shoppa hämtmat på donken innan vi far dit, ktjockisar!

det var väll mina planer som de och nu ska jag skriva tre roliga saker att veta.
känslan som kommer när någon du vill ska smsa faktiskt smsar dig!
alexander rönnlund är ingen man ska disskutera med helt klart.. han är vild och ordet ge upp existerar inte!
imorgon ska jag in och kolla så mitt knä klarar av operation på torsdag, kolla om de finns sår osv. 

aja jag återkommer ikv. ska fixa in bilderna från igår då också puss.  

alla hjärtansdag

Haha tragiskt nog ska jag träna ikväll,shiet vilket liv jag har känner jag. Alla ligger hemma och myser med deras älskling eller fina vänner medans jag är och lirar innebandy(a)
Som sagt blev det guld på cupen,så jävla fucking asm. Måste även bara tacka mitt lag. Bland dom skönaste brudarna jag känner till. Taggar verkligen dessa tre år med er!
Har blivit kär på nytt igen. I fotboll denna gång. Förut var fotboll allt för mig, nu menar jag verkligen allt, men något hände och helt plötsligt var innebandyn det enda jag brann för. Just nu är jag otrogen mot båda sporterna,kan inte bestämma mig vad som är roligast.. Får helt enkelt köra båda sporterna då och hoppas på att någon av dom inte sviker mig. Höhö:]
Anyway önskar alla mina älsklingar en bra alla hjärtansdag,ni vet vilka ni är
kyss

great


alla hjärtans dag!

alla hjärtans dag inleder jag detta inlägg med.. det är nästan så att man är lite ledsen över att inte ha någon att krama om lite extra idag och mysa med. trots att jag kan säga att singellivet också har sina fördelar, så jag drar med mina största kärlekar till stan och fikar ikväll. tur man har dom så man slipper  en kväll framför tvn med tröstätning av choklad iaf..

en perfekt alla hjärtansdag; antingen någon man gillar eller är tsm med bjuder en på fika.. man sitter och snackar fikar go fika och sen bara går en promenad hem till någon och startar en  film och myser lite med typ ljus och sånt. det är vad jag någon gång i livet ska uppleva har jag bestämt! något jag inte föredrar är när man första gången ska träffa någon och drar på bio.. eller har man typ snackat telefon och sånt innan så funkar ju de. men inte om man inte snackat något innan, då är bio bara pinsamt även fast man tror bio är charmigt men glöm inte dom andra 100 personerna som sitter i samma rum;)

johan; om du läser detta, tack så mycket för chokladhjärtan, älskar dig bästa låtsaspappa!:)

glad och mysig alla hjärtansdag bloggen, kommer upp med bilder ikväll! puss








godnatt

vi gratulerar amanda och säger godnatt och sovgott!


jag och min otroligt snygga vän sara!

MCDONALDS CUP GUUUUUUUULD FÖRFAN

Segern är vår,segern är vår. Vi har vunnit,segern är vår!
<3


kärlek


jag ser ju bara ut som en 2 meter lång biff där i mitten..


wilma hortell



Wilma gladis hortell

wilma är en rejäl brud, hon är en vän som passar alla. Hon är även en brud som är omtyckt av alla, hon är nog även den kompis jag alltid hållt ihop med enda sen jag lärde känna henne. i 1an började vi väll ''hänga'' lite med varandra. Vi ringer sällan varandra en lördagkväll och bestämmer att va med varandra men vi hamnar ändå alltid på samma ställe. där vi hållt ihop som bäst är på innebandy plan vi har alltid gått samma lag och många gånger alltid spelat med varandra. och jag tvekar inte om att några år så sitter vi där på samma bänk fortfarande, vart det än gäller. Denna brud är även världens party girl med eller utan alkohol spelar ingen roll för att denna brud ska ge full ös medvetslös. hon kan nog få vilken kille som helst att falla för henne men hon är svårfångad själv hon blir aldrig sur och orkar aldrig heller bråka hon är helt enkelt en glad och trevlig person som alltid blickar framåt hon är även nog nästan den enda jag berättar allt för och det vet hon. detta är alltså darin en vän som jag hoppas på ha kvar i mitt liv! love you


utbränd

2 timmar.. jag lever på mina två timmar sömn som jag fick inatt. som mamma frågar; vad äre som är fränt med att vara uppe så sent då? vad svarar man på de då? finns det något fränt med det? jag har ingen aning iaf.
funderar på dra ut och pigga upp mig själv lite, men eftersom sminket är borttvättat och jag lever på 2 timmar, som jag utnyttjat väl mycket idag så kanske jag borde vila. hur det blev återkommer jag med!

denna dag, innebandy.. innebandy och lite mer innebandy har hunnit kika på 4 matcher sett dom bästa lira gudomligt och även se förebilden iksuelit lira ännu mer gudomligt där guden aka empa skjuter bättre än måånga killar. hon är helt utan tvekan den som skjuter bäst av alla damer i detta land och gjorde ett snyggg mål man hinner dock inte se bollen fören den tar i nättaket sten hårt.

imorgon, innebandy.. innebandy och tårtbak! mähler kommer på besök i hörnefors och jag hon och wilma ska göra en underbar tårta vi sen glatt ska käka och se på film mysigt sådär på en söndag.


är klockan bara 11, god natt med er iaf och sup inte ihjäl er.


äventyr och med andra ord helg

kom just hem från staden, ska sova en stund nu och hoppas på att min huvudvärk vill lämna och sedan ska jag väll fräscha till mig och kanske bege mig till felicias lya, beror väll på hur huvudet ligger till.

jag hade niu uttagningar idag. Jag aggerade coach åt röda laget som inte stog som segrare.. jag fick till riktigt bra drag skott! (happy) inte kunnat skjuta dra skott så bra innan de, min linda valde att lämna klubban idag också.. rip och hoppas tomten kommer med en ny snart. jag drog till stan och käka donken mat och köpte en tröja. jag sitter nu och lyssnar på lugn musik och ska släcka lampan och sova middag. imorgon lär jag inte uppdatera så bra, kommer tillbringa dagen i stan får se om det blir någon uppdatering mer ikväll. kanske en beskrivning på någon av vildarna.



så önskar jag mitt egna fotbollsproffs lycka till, och hoppas hon skjuter mööööl åt mig!

mcdonalds cup

Har slutat för dagen och beger mig nu på cup i sundsvall! Fett tagg.
Finns på sms för den som känner för att socialisera sig lite:)
Det lät som frida kommer ha en fullspäckad helg med en massa roliga bus men vi får alla hoppas att hon ändå kommer vara en trogen blogguppdaterare.
Love

fridas hörna

skrev ett fint inlägg som jag tog bort! får se om jag beskriver någon annan i framtiden:)
ska väll nog bege mig ut idag orkar inte ruttna i sängen en till kväll, måste få något gjort i mitt liv
kanske ska baka en kladdkaka åt syster hon verkade klaga för att jag gjorde smet och tog till skolan och
inte en kladdkaka som jag lämna hemma.

vad händer imorgon och i helgen då?
niu uttagningar imorgon, as taggad att gå på spaningsjakt å få dreeegggla lite! fick just veta att dom har studiedag.. niiiice eller?
ska sedan på lördag se matcher hit och dit, vet inte riktigt ännu vilka matcher det blir. iaf iksuungdoms(L)
får se om jag sover i stan eller om jag far hem eller hur jag gör. ska göra mig beredd på allt iaf. på söndag så ska man antingen göra något fett vetttigt eller sega sönder. ska iallafall försöka sova hos någon kompis på lördag för då brukar man få ut något av söndagen också.

hot and not lista (tagen av hökens hörna)

HOT:

samtalsämnet bajs kan hetta till!
iksu ungdom brudarna, heta och roliga prickar
morfar som skjutsar till skolan

NOT:

monsterbenet, jobbigt att dras med
ALEXANDERS profilbild på facebook
hörnefors central skola

drar en sammanfattning av min dag

- Har fått lära mig att nationellaproven inte är så svåra som man tror och har hört.
- Har haft en väldigt intressant och trevlig diskussion angående bajs.
- Har fått veta att folk tycker att jag borde vara blond:(
- Har sett den sämsta buddisthiska filmen någonsin.
- Har kollat på amanda när hon har gjort en cover musikvideo på bieber.
- Har endast haft NP prov och två lektioner,chillmode.
<3
<3
<3
Det var allt.
Idag kom det ju ett nytt avsnitt
av stylisterna så ska
glo på det nu,kyss!

förutom emo inlägget

så vill jag säga att jag städat mitt rum hela kvällen, det luktar ljuvligt allt är skit mysigt! luktljus fin städat
och ljus tända. det enda som saknas är någon att mysa med;) kommer väll så småningom så ska snåla med doftljusen helt enkelt.

i övrigt har jag inte gjort något speciellt, jag har tittat på vampire diaries.. och tvekat hela kvällen på om jag ska baka en kk till imorgon eller ej. nu är klockan för mycket så det får bli någon macka för mig att ta med imorgon. det får duga. jag ska nu se något avsnitt till sen så blire nog sova för mig om jag ska orka ett klassrum i 3 timmar lär ha dåligt med träflisor i rumpan när jag är klar där inne. godnatt bloggen och nu är jag påväg uppåt.

Franklie – Rags To Riches klicka för att få upp på spotify, örongodis!

sm

som amanda skrev.. jag tror också vi hade tagit hem skiten för vi var som ett lag! men i semin var vi ju tyvär inte det.. jag försökte va där, försökte peppa men jag kunde inte! jag var inte där för er brudar i semin önska jag hade kunna komma med min energi som jag hade haft dom andra matcherna då kanske vi kunnat sätta dom där stolp och ribb träffarna för vi var inte chanslösa, ni krigade och slet så bra som ni gjort hela turneringen..  själv så finns bara kvartsfinals matchen i min skalle.. om och om igen, när jag vaknar somnar eller bara tänker på att jag inte kan spela längre och inte på ett bra tag så spelas den där jävla matchen upp. ännu hemskare är att höra varje dag när folk frågar, hur länge bliru borta? och vad som hänt? då jag berättar exakt hur det ligger till. och dom säger ja då får vi hoppas  att du kommer kunna komma tillbaka. varför är det så tvek? för mig känns det självklart att komma tillbaka.. men det verkar enligt alla andra vara en hel del mer än bara att veta.. jag tänker 6 månader..hur kan det ta så långt tid? för jag har inte insett hur det ligger till. jag har inte insett att jag om en vecka förhoppningsvis ligger på operationsbordet och får ett nytt korsband.. fixat menisken och sen ett par kryckor.. och det är där jag nog kommer förstå.. när jag vaknar upp efter operationen, hur jäkla lång väg det är tillbaka? och jag tror ni liksom jag att detta inte är någon big deal.. men jag tror det är mer än så.. trots man inte förstått det än. jag är nu rädd.. för innebandyn är trots allt något jag verkligen lever för och det har jag insett nu.



skabbbig iknow.. men detta är glädje på högnivå!


kladddis

Ikväll kom några tjejor hit och gjorde kladdkakan som inte blev av igår. Har tyvärr inga bilder att dela med mig av men må säga att den var gudomlig (bara en aning degig..) pricken över i:et var ändå daimen som var i!
Anyway, imorgon är det nationellaprov igen och denna gång är det uppsats som gäller. Har laddat upp men både dricka och naturgodis för att kunna sitta stilla så länge(a)


kysspådig


SM

Nu var det ca en månad sen nu men ändå har jag inte kunnat släppa det. Har fan gått en månad men ändå har jag fortfarande kvar samma känslan,känslan som endast ville ha guld. Nog är man nöjd med brons men kan någon förstå hur nära vi var? En match så hade vi varit där. En fucking match. Då hade vi stått där i finalen och som sämst kommit hem med ett silver. Jag vet att om vi hade stått där skulle vi tagit hem hela skiten. Vi var som ett sånt lag,ett lag som aldrig gav sig och som hela tiden kämpade för varandra. Visade hjärta. För någon dag sen läste jag innebandybloggen och kom sedan på mig själv med att sitta och rysa åt en video som var där. Videon var filmad på p92 när dom tog hem guldet i SM. Känslan man skulle ha om man stod där alltså..  Varför jag rös så mycket var nog mestadels för jag vet att det kunde varit vi,det skulle varit vi. Egentligen är det typ tragiskt att jag fortfarnade kan bli deppig när jag tänker tillbaka på hur nära vi var men är man vinnarskalle så är man. Inte mycket att göra åt helt enkelt. Nej men fyfan vad bra vi var,obesegrade enda in till semin. Det är dags att hitta på något snart tjejer saknar inte bara spelet vi hade utan saknar även er.<3



såhär bra har min uppdatering varit denna vecka..


nää men amanda sköter ju jobbet iaf!


k

Det var tänkt att kvällen skulle spenderas med några vänner och vi tänkte baka något smarrigt. Blir någon förvånad när jag säger att mina vänner inte orkade eller? näe. Dom är så jävla lata. Det hade inte alls varit fel med en kladdkaka som har smält choklad på och en massa grädde till... Tanken var att det skulle bli så men icket. Nu får jag helt enkelt göra mig en egen kladdkaka eller något för mina smaklökar har nu ställt in sig på sötsaker.
ser det här fel ut eller?
.
.
.
Förövrigt gick träningen och nationella provet helt okej idag!

monday

Hallo. Måndagar är alltid värst men nu är den avklarad,götttt. Idag har jag bara tråkat som fan och ikväll blir det att träna och ta det riktigt lugnt. Ska även försöka gå och lägga mig relativt tidigt eftersom det är nationella prov imorgon direkt på morgonen. Vet inte om jag är mest orolig över själva provet eller hur jag ska kunna sitta stilla i 80 min(a) att sitta stilla är inte riktigt min grej..

Imorgon på fotbollen ska vi träna med alaget,spännandeee! Synd att marta har slutat annars hade jag lätt haft planer på att försöka dribbla henne,hade förmodligen inte lyckats sådär 100% bra höhhöö.
Ta mig till bilden dessa dagar..

är så besviken på börje

orkar inte att jag skrivit världens långa.. och den inte publiceras för sidan var inaktiv, segt!

men jag tänkte inte säga så mkt annat än att mitt lag hade match idag kommer hem med tre viktiga pinnar och en vinst med 15-5 (utklassning). vi kan.. fattar inte vars problemet sitter! ettt bottenlag men visst, det här var nog ändå en av doms värre förluster så vad gör vi på femte platsen? uppåt nu brudar!

tänkte att det skulle bli något inlägg per dag att se fram emot.. men behöver lite inspiration;
ska jag köra en sån här dag 1 osv? ska jag ge er en inblick till att lära känna mina galna vänner
så jag presenterar en av vildarna per dag! eller vad fan vill ni se på bloggen? nu har ni chansen
att stiga fram och få eran röst hörd.



match idag igen,förlust idag igen:(

Åh när ska vi börja vinna egentligen? blir så less. Ersboda är inte ens bra..
Fick spela forward idag vilket verkligen sög,jag är ju back egentligen.
Nu ikväll hörde jag att jag och sarah skulle se en film och köpa godis eller liknande. Det behövs såhär på¨söndagskvisten!
Hittade just den perfekta väskan på hm
den lär ju inhandlas till sommaren.
kyss

10 saker du kanske, kanske inte visste om mig

jag kör på lite wannabe amanda..



1. jag är riktigt osäker i mig själv, och självförtroendet sviker nästan alltid
2. har jag bestämt mig för något då äre så och har svårt att ändra mig.
3. jag är riktigt fördomsfull och första intrycket på mig kan göra allt
4.jag har blivit biten i asset av en hund när jag var mindre.. (klassisk)
5. jag hatar få vardagsmat serverat på matbordet
6. jag är världens sämsta förlorare och klarar inte ens se laget jag hejjar på förlora..
7. jag lider av något hets,(vet inte vad)
8. när jag är intresserad av någon blir jag typ besatt..(utan att visa de då)
9. jag är knäsvag för killar som skriver gulliga saker!
10. skulle aldrig klara en dag utan varken dator eller mobil, jordens undergång med andra ord.


märkte just att jag var riktigt dålig på komma på saker.. haha aja jag publicerar det här ändå!


ska fan i mig börja hockey

Vårt lag hade den tredje matchen tillsammans idag mot Morön och den gick väll kanske inte exakt som man hade tänkt sig... Vi lämnar det så.
Annars har jag och ebba sett jennifers och amandas match idag. Fan vad dom lekte:D jag vill också kunna åka skrillor,det är så jävla ballt! Jag blir typ as fascinerad av att se hockey(a) själv vet man inte ens vad en puck är-.-
Kvällen spenderades med tjejsnack med ebba och maja,galet vad jag tycker bra om dess brudar.
Just nu sitter jag och knaprar på naturgodis och chattar med en sötnos har innebandy match ganska tidigt imorn så tänkte ta det lugnt resten av kvällen.
puss
typ jag om en månad eller två

finnkampen

u19 lands den stora drömmen nog varenda innebandy tönt i min ålder önskas leva i.
jag har iaf följt finnkampen på internet där dom aktivt skriver typ allt som händer i matchen för man kan ju inte se machen på tv så.. men damerna vann iaf med 8-6 och herrarna förlorade surt med 4-6 där något ''oväntat'' hände nämligen att alexander rudd blev matchenslirare för sverige? vem kunde ana det liksom.. hehe. dålig grabb! om en kvart börjar då dam matchen som jag också ska följa aktivt på internet nu när jag inte har något annat för mig.

ikväll ska jag och brudarna ta det lugnt med en film och godis precis så det ska vara en dag efter man spårat;)
får väll se om jag uppdaterar senare, kommer nog kanske upp bilder om jag hittar laddaren till kameran.


godmorgon

skrev ingeting igår.. kanske inte i förrigår heller! jag skämms nu litegrann, men less? nej det är jag inte. Haft lite fullt upp bara. ska ju operera mig på tisdag så jag börjar känna nervositeten det är ju som sagt bara 3 dagar kvar? shit. men det känns bra.

min kväll igår vart spårad mer eller mindre sagt.. jag och mina älsklingsbrudar skulle äta hos frida och vi började bråka om vem som skulle stycka köttet och fick tillslut erik att göra grovjobbet(duktigt) sen skulle vi steka, bränna och göra pommmesen fräscha.. men funkar spisen då? nej.. och klockan var mycket för 6 hungriga hyigenor. så vi går från fridas lägenhet och in i huset och hets steker köttet. vissa bitar må ha blivit råå men gött vare. sen köpte vi godis gjorde lite drinks och dunkade musik och gjorde videor.. gick ut på bygden och skrattade och hade sig. ännu en galen kväll i hörnefors skulle jag säga. hörnefors må vara ett skit ställe men med dessa människor blir varje kväll ett äventyr liksförbannat. love

vad har hörnefors att erbjuda?

Haha det är tragiskt vad dött det är här om helgerna:( kvällen ska iallafall spenderas med sarah och birke så det lär bli kul! Vi hade tänkt se herrarnas match och kanske mysa framför en film eller något. Morgondagen ser ut att tillbringas i stan iallafall så det blir toppen. Har även träningsmatch mot sunnanå imorn, spännande!
Ska se ett program av stylisterna nu innan amanda kommer
kysss
på några godingar från veckan som varit

sjukt fräsha


fys

Höhö tar tillbaka det där om att frida inte kunde uppdatera så mycket i veckan. Hon uppdaterar då betydligt mer än mig..
Ikväll har jag haft fys och fyfaaan vad jobbigt det var. Tror det här var den jobbigaste fysen hittills. Tänk er min situation nu: Spring 15 sek i 75-80% av vad du kan. Sen får du vila 5 sek, endast 5 sek. Sen är det bara att springa igen. Der här ska du alltså göra 12 gånger sen får du vila i 1,5 minut. Kör detta 6 gånger och tala sedan om för mig om du fortfarande är vid liv? näe juste trodde väll det. Dessutom är det inte slut här,nejnej. Nu ska du istället köra en massa dryg styrka som fokuserar på hela kroppen. Jag skämtar inte när jag säger att jag höll på börja gråta när vi körde allt detta.. Kommer ju förmodligen inte kunna gå imorn.
exakt såhär stark lär jag ju vara om ett tag

det ingen visste om W.H

HAHA måste också bara tillägga hur roligt jag hade åt wilma idag när vi åkte skidor. Fett seriös tjej, hon vilade inte en enda gång utan körde järnet HELA tiden! Jag ville stanna och vila ibland men inte fan fick jag då det. Nepp hon skulle köra all in och bokstavligen kötta ner allt som kom i vägen för na. Hon till och med puttade ner Isak på backen för att han stod i vägen där hon skulle köra. Haha sötnosen wilma... hon är ju som hon är...
stackars lilla isak förstod ingenting
Här har ni galenskapet

då var vi här igen då

''jag mår bra när jag pratar med dig.. du förstår mig''

dagen har varit seg iaf.. och nu efter skolan bara blivit ett helvette som jag inte ivll gå in på:)
orkar inte vara emo i denna glada och vackra blogg. så jag säger godnatt från mig och hoppas
amanda kan komma in med något vettigare.


så underbar kärlek som inte ens finns ord att förklara.


lyckas ni hålla er för skratt? det gjorde inte jag

bilden tillägnat till dom som kännt mig genom åren..



kk med dom bästa

Jag dör lite när jag ser den här bilden. Bilden ska föreställa kladdkaka + päronhalvor + ovisspad grädde men i själva verkeet ser det fan i mig ut som en vanlig husmanskost. Typ potatis biff och någon kall sås. spårat.
Frida har inte tillgång till dator så mycket den närmsta veckan och därför uppdaterar hon inte,hon har fullt upp med pojkar istället.
Iaf, kvällen spenderades med wilma och frida. Vi bakade kk,snackade och kikade på gamla photos:D trevligtrevligt.
Något som förstörde min kväll en aning är att jag kom på att vi har skidor imorn på idrotten. Skjut mig. Eller nåt.
......
ska kanske bara kaaaanske se ett avsnitt av oc nu sen sova pusspuss

frågor jag ställer mig själv hela tiden

kommer jag någonsin kunna bli lika bra som jag var påväg att bli? kommer det göra ont? kommer det lyckas? kommer jag ha viljan? kommer jag våga? hur kunde något så mesigt bli så stort? varför jag? varför kan jag inte böja eller sträcka ut knät som vanligt? varför känner jag ingeting? varför tar det så lång tid? finns det ingen annan utväg?

ständigt rullande frågor i huvudet som tynger min vardag på alla värsta sätt..

ikväll så tillbringade jag kvällen med älsklings amandaåwilma vi gjorde kk och såg stylisterna som var så bra som amanda sagt:) sen så nu har jag läst något häfte om före- under- och efter operation. och ett ''schema'' för hur det brukar ta för att komma tillbaka, och när man kan börja göra ditt och datt igen.


stylisterna

FAN VAD BRA DETTA PROGRAM ÄR! Det har dock bara gått tre program än men kan ju lova att jag har varit en trogen tittare på dom tre iaf.
se och älska:
http://www.kanal5play.se/program/stylisterna?gclid=COeDrYbL4qYCFQGHDgod5hvX0A
.
håller på victoria törnegren,även fast jag har för mig att jag har läst någonstans att det inte gick så bra för henne..

fett ledig = fett schöönt

Ställde väckarn imorse på 7.15 bara för att få den där "väckarklockan-ringer-men-jag-stänger-av-den-och-sover-vidare" känslan. Det må vara den mest underbara känslan som finns!
Det blev ingen skoter idag men ikväll skulle vi tydligen hitta på något så dagen får tyvärr spenderas med plugg....eller datan. HÖhö
Nåja frida ta inte illa upp men jag ser inte riktigt vad din bild under ditt rum ska föreställa,en tjockpannaka eller?:]
isåfall bjuder jag också på en tjockpannakaka bild:



pussochkram

RSS 2.0