rummet

nu har jag hittat sladd så nu får ni bild på min hylla som blivit uppsattt!
och ja headern är skit... min syster är på g snart vi lovar..



sen kan jag inte låta bli att lägga in denna...




ber om ursäkt för vår tragiska header

Alltså näe vad är det här? Jag blir typ rädd varje gång jag loggar in på vår blogg. Headern ska bättras och det kan jag garantera! eller hur fridåååa?
Idag har jag lekt igenom skoldagen och imorgon är vi lediga, det känns fucking awesome! Dagen kommer kanske bestå av plugg skoter och kk med vännerna men vi får se hur det blir.
Ikväll har jag varit på en informationskväll på draggen. Det gjorde det inte alls klarare om vad man skulle gå,snarare tvärtom... Men är ganska inne på att gå antingen niu med barn och fritid intriktningen eller sam med beteende vetenskaps inriktningen. Svååååårt val.
Ska se stylisterna nu. Sjukt bra program:)
kyss
slänger in en göllig sommarbild på mig och min kärlek åsnan

långhelg?

var som sagt på två slappa lektioner idag, en sov jag på och den andra jobbade jag på så vi kan kalla det för en lektion till och med. sen for jag mot stan till ortopeden där jag fick höra hur läget låg till, visste ju i stor sätt redan. men fick veta att min operation skulle vara akutoperation för att se om man kan rädda menisken. fick veta att det är därför jag inte kan räta ut benet riktigt för att menisken tar som i eller vad man ska säga. så nu har jag några lösningar på saker. men jag är grymt glad att jag får snabb operation som han nu säger med tanke på att jag just fick höra att en i min kompis lag inte fått operera ännu och skadade sig i början av säsongen.. så lite flyt har man ju:) är riktigt glad över de, känns som han verkar veta hur mycket jag vill det här!

min kväll ser ut som följande, göra lite käk nu och sen kanske se något avsnitt av vampire diaries som jag började se igår och kanske dra till pappa, beror på hans humör.. imorgon ska jag sova, sova och sova.


juste man kanske borde börja bestämma sig på vad man ska söka? börjar ju närma sig.. och imorgon börjar sökningsdagarna.

misss ma cat



förutom att katten ser klämd och strypt ut så har jag alltid gillat denna bild..

sunday var ordet

seg dag? ne faktiskt inte. vaknade upp i saras lägenhet vid 10.. vi gick och la oss klockan 6 så vi tackade för 4 timmars sömn och somnade om en timme till. sen så klev jag upp tvätta håret började fixa mig och så, sara låg bara och degade ett långt tag, sen anländer mähler och vi drar oss ut med bilen till stan där vi köper lite godis eller jag köper tuggummi, vi hämtar upp wilma på donken drar till d&d där det fanns mkt snyggt.. synd bara att jag lagt undan mina pengar annars hade jag nog farit dit utan tvekan. hur som helst så for vi sen till gammlia med höga förhoppningar på en bra match mellan dalen-warberg nämligen dom två bästa lagen i superligan, kan säga att matchen sög.. fast inte warberg dom var riktigt grymma och tog varje läge dom fick galant! aja drog tillbaka till hörnefors som jag har sluppit se sen fredags. jag har nu kört lite rehab och slappat framför datorn! gjorde ett nytt försök att inte gråta till filmen a walk to remember.. dumt att tro att jag skulle lyckas!

nu ska jag köra lite mer rehab sen hoppa i säng för skulle tro att jag inte sovit så mkt på dom här två dygnen när jag och sara hålligång i saras lägenhet.. och så fort jag fixar mobilsladden som börjat psyka så kommer en video på saras SNYGGGA kök hahahah.

aw

Girl: I'm going to do my operation today.
Boy: (no reply)
Girl gets on table to get operation. Boy doesn't even said i love u too her. Girl gets heart transplant. Girl comes out of operation looking for him.
Girl: Where is he?
Mom: Didn't they tell you who gave you your heart?

10 saker du förhoppningsvis inte visste om moi

* det värsta jag vet är respektlösa människor
* jag hatar insekter och hår i maten mer än allt annat
* jag har skrivit dagbok sen jag var typ sju år
* har galet lätt för att börja gilla eller bli intresserad av folk men nästan omöjligt att bli kär
* jag är helt beroende av allt sött som jag kan komma åt
* älskar mat
* jag är en äkta mobilmisshandlare
* jag fick välja mellan en moppe eller språkresa till england,jag valde språkresan. Kan inte bestämma mig om det var smart eller inte
* jag älskar mina vänner
* bajs är ett fint ord

godmorgon sverige

söndagsångesten kommer krypande och så gör även jag,fast jag kommer krypande till min säng. kan stanna där förevigt om jag så måste.

låtar som väcker galna sommar 2010 minnen:
http://www.youtube.com/watch?v=KghS5W7nvzs
http://www.youtube.com/watch?v=43JMS0rhfps
<3

början på något bra

sjukt skabb bild,men sjukt taggat

kaos

såg just att inlägget innan var kaos.. vettefan vad jag skrev det vart mkt på lite text om vi säger så, men svårt när mähler hetsar brevid en. berättar mer om min kväll imorgon nu har jag inge lust att skriva när jag är social:)

Yes, I would die for ya baby; but you won't do the same

shiet vilken gangster nattbloggare jag har blivit! Typ vaken på natten och sover på dagen eller något:) höhö nä men idag har jag faktiskt gjort mer än att sova. Har sett killarnas match, haft förfest med innebandylaget och åkt skoter! Trevligt,trevligt! När jag smsade en vän och sa att jag hade åkt skoter så fick jag ett svar "men oj jävla bushbarn".... -.- må säga att hon har rätt, tragiskt men sant(a) men vafan skoter rockar hur som helst.
Imorgon lutar det mot ännu mer skoter, det låter ej helt fel

taggade brudar på att åka skoter,hell yeah
det spårade med bobben där bak

lördagkväll

mähler kom med förslaget några vinglas eller spritblandningar.. det hon inte kom på var att hon körde bil;) men vi slutade med 200 kronor slösade på godis chips och dricka. gooooottt! nu ska vi spela kort och umgååås och ha skoj. mähler är grym på köra bil om ni ville veta, imorgon ska vi se rig-stensture blir nog spännande skulle jag tro. idag så fick vi bara hem 2 poäng.. menmen som dille sa så vare hawaii.. inge kul att se eller jo spännande men. jaja hejdå ska spela kort och äta nu hihih

hej

efter att vi skulle gå och lägga oss 1.. så har vi hunnit med tvätta kläder, spontan duscha klockan halv 3 och även ligga och snacka om livet djupaste vråer.. så tog vi oss i säng vill jag säga. vi har sovit nu i några timmar och det är match, får se på uppvärmningen hur mkt sömn sara kommer behöve;) heheh
nä men som sagt match iksuung-sundsvall hoppas på 3 pinnar nu. det behövs verkligen. men brudarna verkar på g så matchen kan bli rätt fartfylld det återstår att se som sagt. vi höres och synes ikväll idag imorgon osägbart men vi hörs. pussss

hej

efter att vi skulle gå och lägga oss 1.. så har vi hunnit med tvätta kläder, spontan duscha klockan halv 3 och även ligga och snacka om livet djupaste vråer.. så tog vi oss i säng vill jag säga. vi har sovit nu i några timmar och det är match, får se på uppvärmningen hur mkt sömn sara kommer behöve;) heheh
nä men som sagt match iksuung-sundsvall hoppas på 3 pinnar nu. det behövs verkligen. men brudarna verkar på g så matchen kan bli rätt fartfylld det återstår att se som sagt. vi höres och synes ikväll idag imorgon osägbart men vi hörs. pussss

om man fick byta för en dag eller ett livslång period

Alltså säg mig exakt HUR söt är inte rachel bilson?!
Skulle lätt kunna döda för hennes utseende! Skulle inte heller vara helt fel att få hennes stil eller hennes tur att få kyssa sönder seth cohen. hehe

fullkareta

Som frida nämnde har vi suckat som fan på att uppdatera idag,vad gick snett?
Inledde dagen med film på musiken med godis som våran lärare hade köpt till oss, skön grabb! Dagen rullade på sen begav jag mig till stan med ecke och majsen. Hittade inget på stan:( Just nu är det mitt emellan vinter rean och vårsortimentet så det finns ba massa trash kvar tyvärr. Har även hunnit gratta min kusin som fyller 19år imorgon med gofika.
Ikväll har jag varit med några schöna brudar (+ kille). Vi såg på solsidan och i rymden finns inga känslor.
Hade tänkt se lite oc nu
najs bajs.
puss kram.
passade på att dra lite frasse häng

två upptagna kvinnor?

verkar så.. har inte hört av eller sett till amanda idag så hon har nog haft fullt upp. men min dag i korta drag
jag far till sjukgymnasten.. blabla fick övningar bla bla. sen så far jag hem, chillar drar till stan där jag wilma och alle chillar runt och väntar på sara som missar bussen och sitter i busskur en timme för att vänta på nästa.. sen så käkar vi och drar på rig-thoren ingen vidare match skulle man kunna säga. vinst till thoren med 12-3 höjning nu rig. men alle fick då besked om rig grattis bubben, så stolt över dig. och nu haru även fixat ett hem åt mig;) heheh. nä nu sitter jag hos sara vi har köpt micropopcorn och colaåfanta och ska nu tjocka lite till film. imorgon har vi match mot sundsvall så måste spara rösten litegrann. vi hörs då och hoppas amanda inte sviker med vår dagliga uppdatering, fast hon verkar vara lite seg på helgerna party bruden.. bara ute med massa booiz. aja nog pratat vi hörs imorgon puss och godnatt bloggen. saras kök är gulligt fotar och lägger ut imorgon hahaha.

amanda + wow?

Idag fick jag,av några trogna och erfarna coolingar,reda på att man tydligen kunde gifta sig och massa i wow? exakt hur charmigt och dubbelmoral är inte det? först går man och dödar varandra sen köper man en kostym för att gå på bröllop?! HAHA DROPPEEEN
måste ta reda på med fakta angående det där alltså




ska bege mig till sängen nu
kyss

moi

läste just det överdrivet gulliga min kära vän skrivit om mig:) blir så glad i hela kroppen, detta lär göra min vecka, min månad, mitt år! men det finns nog en hel del dåliga saker som ja jag vetinte.. amanda inte vågade ta upp kanske;)

mitt humör.. kan ju svikta lite grann! gör dig mig sur på en sån här dag så kan jag ha svårt att släppa det, iaf om jag tänker tillbaka på mig själv i 5-7an kanske. nu har jag väll lärt mig att sura inte leder någon vart (försöker iaf) sen är jag nog en av dom mest avundsjuka i världen.. jag tkr inte om min egna utsida.. och blir därför alltid så jäkla avis på nu tex amanda för att hon är så snygg;) sen så har ju jag som alla andra dåliga dagar och bra dagar. försöker mitt bästa, men som amanda skriver så har jag faktiskt en hel del bra vänner som jag alla älskar otroligt mkt och jag verkligen älskar att lära känna nya ansikten. har städat upp och packat upp sista lådorna till mitt rum fått upp en fin hylla och gjort det jätte fint på rummet. bilder kommer upp om jag hittar sladd så att säga. har nu gäster så ska gå och fika med dom nu så hörs vi lite senare om inte så imorgon med nya saker.


frida lundberg

Detta är en riktig bangbrud. Vad som gör henne till just den hon är vet jag inte, men det är något speciellt med denna tjej. Förutom att hon är otroligt skön och har en energi som bara inte går att missa är hon även bland dom snällaste och finaste personerna jag vet. Man skulle kunna förknippa henne med en sol - het och sprider ljus i vår allas vardag. Ett tips är att inte reta henne när hon har en dålig dag, trust me det blir inte roligt då.. Hennes sportsinne är inte ens lönt att gå in på, säger endast att ni borde räkna med att se henne i landslaget inom ett par år. Jag och frida blev nog vänner runt 2006(?) alltså sommaren mellan årskurs 4 och 5. Vi klickade direkt och sen dess har vi varit väldigt väldigt tighta, hon är en sån som jag verkligen litar 100% på. Eftersom vi båda två bor här ute i skogen har vi ju alltid känt till varandra och vi har ju alltid spelat i samma fotboll/innebandylag men att just vi skulle bli så bra vänner var lite oväntat. Frida har en förmåga som gör att hon känner alla och alla känner henne. Dom som väl har börjat känna henne släpper inte taget utan håller henne tätt om hjärtat. Min och fridas vänskap har väll kanske inte alltid under alla dessa år varit helt perfekt. För ca ett år sedan blev den en aning skakig och detta bara pga en kille. Helt jävla onödigt men samtidigt nyttigt. Det var under den här perioden jag insåg att jag faktiskt behövde henne i mitt liv, jag behövde henne som vän för att må bra. Frida är en sån man jämt och ständigt har kul med. Hon är den jag ringer direkt jag känner för att köra nedför pulkbacken men en spark, cykla runt och filma oss själva i en rondell, busringa söta människor med dolt nr, spontan fara och lira hockey sent på natten med eller dyl. Jag vet att om jag ringer henne får jag garanterat ut något av min kväll. Det räcker även med att bara sitt vid datan eller snacka. Jag bör avrunda detta inlägg innan det blir allt för djupt/internt/långt men grejen är den att jag skulle kunna sitta och skriva i evigheter om hur mycket jag gillar denna tjej. Är det någon som känner för att ringa/smsa snyggingen så är det bara att göra det, hon är även öppen för främlingar. Hennes nr är 0738092109. P.S. du bör vara medveten om att hon är svårfångad eftersom hon har ett antal efter sig.. D.S





puss från din Dotti!




sov gott lovely friends

eftersom det verkar vara en trend att snacka skit på internet... so i keep going!

jag förstår inte varför man ska bråka på internet? och vad tar egentligen mer på sura bitches än när man flinar åt dom.. her dit en liten släng kyss eller vad som helst. för är man så pass omogen som vissa verkar vara så tkr jag absolut att man inte ens behöver lägga ner sitt egna humör på det.. glöm inte att du förlorar på det själv :) eller ja nu vet jag inte riktigt vad jag snackar om.. skyller på tröttheten i ögonen ;) men det stämmer faktiskt. aja ska hoppa i säng nu.. eller där är jag redan men he på skön musik och somna in för natten. vi hörs imorgon hoppas alla är glada och belåtna imorgon på skolan för denna dag var inge vidare.

tänkte att vi ska dra någon frågestund.. dom brukar inte lyckas så bra, sällan det är några seriösa frågor om vi säger så;) aja godnatt vad jag ville ha ut av det här är bl.a sluta snacka skit på internet, sluta lägga sig i, allt blir bara större av de!

jaeo

DAGENS PLUS +
+ jag har avklarat min fys för veckan och den gick ovanligt toppen
+ det är endast 3.90 kr/hg för lösviktsgodis på coop vilket räddade min skoldag en aning
+ vi fick tårta idag på coop när vi köpte godiset vilket yttligare räddade min dag
+ det är onsdag och det betyder 2 dagar till helg
+ är fett glad idag

DAGENS -
- jag väljer att se oc och äta godis ikväll istället för att vara med mina favoriter:( är för trött
- det har börjat bli kallt ute igen
- jag har inte duschat än från träningen
- har en massa plugg att göra
- vissa människor är så jävla omogna och så jävla konflikt rädda så det finns inte! skulle seriöst kunna dräpa några människor just nu, hur tänker man när man behandlar andra sådär? inte okej någonstans.

god natt

har fotat idag på skolan lite osv.. men hittar inte sladden så nä skippar det och får bjuda på några gamla godingar ist:) men i övrigt har jag inte gjort någonting alls och när jag tittar tillbaka på dagen minns jag inte så mkt annat än tupplurer på lektionerna. just sett linas kvällsbok for the first time, den var grym faktiskt. och nu ska jag sova en stund så jag kan vara vaken hela natten som jag gillar att va tydligen. nä men god natt så länge och hoppas något roligt inlägg från amandas sida dyker upp om inte så lovar jag ett till innan morgonen gryr. puss



vild hockey match i rondellen men lite egna hockey regler som ett levande mål etc..


wilma och hennes gener som gör henne brunare än självaste natten och jag.. vit!


bettnäs stek..


happ

what to say now? nä nu äre dags att nutta skulle jag tro.. klockan tickar iväg ännu en natt och jag har dessutom inte sovmorgon imorgon.. suck! startar dessutom dagen med no/matte utan rast där emellan, lovely.

min kväll i snabba drag? ja var och såg rig vinna mot mina älsklingar det svider.. ovh det svider ännu mer att sitta halvt handikappad och titta på. men jag får acceptera helvetet.. imorgon då? jo skola och dator är uppskrivet i kalendern får se om min kväll blir annat än dator.. skulle nog va bra med tanke på hur många som sagt, facebook nörd.. sitter datorn fast i dig? gör du ngt annat eller? GLÖM FÖRFAN ATT JAG ÄR HANDIKAPPAD GÖRE DÅ! puss

Detta må vara jordens absolut sötaste och mest perfekta par som någonsin funnits

Dock är det endast kärlek inom en tv serie men det räcker då för att göra en viss amanda nordström jävligt avis

amanda nordström

tänkte att jag skulle göra en beskrivning av min vän så ni vet hur denna underbara tjej fungerar!

amanda nordström, en framförallt alltid glad tjej! en underbart snäll tjej som med sitt utseende får alla pojkar att smälta och med sin svår fångade personlighet gör dom helt galna och sugna på denna lillaprupp. hon är väll inte vad man skulle kunna säga världens smartaste, och jag och wilma har kommit fram till att det är ju trotsallt något fel i huvudet på henne?;) (inge illa menat) bara amandra förstår vad vi menar. men vi fortsätter fundera över det. hon är en tjej som verkligen inte behöver alkohol för att våga bjuda på sig själv och hon är verkligen en vän för alla, hon lyssnar när du behöver någon att prata med, hon skrattar när du säget något roligt och hon är verkligen en kompis man alltid har något att göra med. jag älskar denna brud och dom flesta som läser vet vad jag menar. amanda är verkligen en underbar person in och ut. hon är grym på sporter och är de som vi brukar kalla brunker, hon har kanske inte det rappaste skottet eller mest överlägsna tekniken men hon sliter som jag inte sett någon annan göra och hon förlorar inte en närkamp (bara mot mig men hihi) och nu tror jag hon kommer få igång ruggigt skott när hon vet hur man håller klubban rätt.  det var väll kortfattat denna tjej som nästan aldrig blir arg eller sur.. men även hon har gränser så testa henne inte;)<3


2011

Omg Simon Lindmark, är det mannen eller? HUR bra är inte hans dikt nedanför? GALET BRA! Hade inte ens kunnat göra det hälften så bra. Näe det är fan i mig svårslaget.
Ikväll har jag planer för att se min favorit wilma lira innebandy mot rig men vi får se hur det blir om jag kan ta mig in osv.
Skolan idag gick att genomlida med lite choklad kräm och lite engelska prov, som förövrigt inte alls gick nå bra...
Delar med mig av några bilder från dagen
fick äran att steka med dessa gormé brudar
petra hatade inte chokladkrämen (det gjorde inte jag heller)
köpte en rå god apelsin för att orka med engelska prov,seriös lirare
ah mysig dag
puss

What up^^

Nu läser du världens bästa blogg.
Typ dubbelt så bra, som fanta o grogg.
En blogg som tar upp allt mellan himmel och jord.
En blogg som inte kan beskrivas med ord.
Bättre än världens godaste drink.
Med bilder på Frida helt utan smink.
Den handlar om Fridå vacker o ung.
Även en mästare på spelat Achtung.
Men många ser det som en skröna.
Bloggen handlar även om Amanda den sköna.
Om hennes upptåg från idag och igår.
Om hur vännen Sarah färgade hennes hår.
Om hur de bakar choklad med gegg.
Visst älskar man bloggens videoinlägg?
För även om filmerna är få.
Så visar de humor på en hög nivå.
Filmer där de rockar som allra mest.
Amanda the looser och Frida Tha best.
Saknar inte frida en man?
Whatup bloggen - brudarna som kan.
Aja nu äre dags för mig att dra.
P.S Amanda ditt hår blev fan bra





new colour

Idag kom godingen sarah till mig efter skolan och färgade mitt hår. Det var samma färg som förra gången jag färgade det så det blev bara lite fräshare och liite mörkare. Annars har jag bara skypeat hela kvällen, istället för att pluggat.. Det resulterar alltså att jag måste sätta igång och plugga nu till vårt engelska prov imorgon:(
ser inte sådär as nöjd ut på bilden men aja det får duga

titta även till

http://ffriidaa.devote.se/
där jag beskrivit min sm resa såhär 2 veckor efter.. som ni kanske
kan märka lite här och där så svackar mitt minne lite;) men minns mina ego delar iaf.

!!!

''Målet efter 8-12 månader är att du ska vara helt återställd och klar för match och tävling inom din idrottsgren''

you gotta be kidding me.. :( bryter ihop nu.....

ibland är det okej

okej att skriva emo inlägg de vill säga.. amanda är nu hemma och hon verkar ha haft det gott iaf och nu hoppas vi på attt bilder kommer upp i sinom tid! ja min dag idag.. segaste jag någonsin varit med om jag och alle har hunnit fatta en hel del saker under denna dag.. bland annat hur dryga personer som befinner sig på våran skola.. och hur mkt vi taggar att börja gymnasiet med nya ansikten och nya äventyr, trodde det aldrig. har även förstört en till ring... cutt. mår inge bra men jag får ta fram limmet igen och limma ihop mina älsklingar och vara försiktigare i framtiden. just nu sitter jag och lyssnar på musik, welcome home, son.. som kommer från fridas spellista tack så mkt. ska sova tidigt ikväll är helt slut och hoppas på att det blir träningsmatch mellan rig - iksu imorgon som jag ska kika på, vi hörs kanske nå mer ikväll eller imorgon.


wääääääääääääääääääääääääääääääääääääh


faceloook d.v.s utan smink idag också.. sköööööööööönt

bless the broken road

jag önskar att insidan skulle spela större roll i denna verklighet..
men jag antar att en vacker dag så finner man den som har allt i ens egna ögon och inte
bara i alla andras ögon! det är de som ska spela någon roll.. önskar även att
man skulle kunna inse det själv ibland! så man ska hålla ut, en vacker dag
hittar du allt.. allt du någonsin skulle drömma om.


miss

kungarna av sverige
<3


sick

Vasa var hur toppen som helst. Macherna gick dock inte så bra men det är inte så jävla konstigt med tanke på att det finska laget iprincip bara bestod av f93 landsspelare och att dom tränar fem gånger i veckan året om. Dom var inte sådär jätte kassa.. Det var första gången mitt lag spelade ihop så vi var inte så samspelta men jag tror att det här kan bli riktigt nice. Feetttt sköna brudar iallafall! Något som var jätte kul var att mina finska vänner kom och såg matchen så jag fick träffa dom:D i höstas var det ju en finsk klass som kom till oss och sov här i några dagar och nu i vår är det våran skolas tur att åka till dom,något att se fram emot. Bilder kommer.
Är sjuk idag. Inte fysiskt men är så trött  och helt tömd på energi. Vafan. Kan ingen riktig energi människa bara komma och sprida lite sunshine. Ska äta något nu sen plugga till vårt engelska prov tror jag att jag måste
kissss

rings



ruttna händer.. dom gick inte att få med på bild.. den vita ser ut som ett jäkla strudsägg, men jag diggar dom!



och så bjuder jag såklart på en bild från igår!

gúten morgen

uppe med tuppen, nä jag vaknade faktiskt lite innan 11. hur min dag ser ut? ja, blir nog dator och sängen hela dagen.. lite städ och dra till morsan. hur kvällen såg ut igår? ja

vi började med att få skjuts in till stan jag coh wilma där vi mötte upp josef jag gick och köpte två nya ringar (bilder kommer idag) vi drog vidare till easter palace och käka bufflé mums.. sen gick vi till max där wilma skulle dra en efterrätt sen så drog vi till sakayan och påvägen dit tror jag att jag lyckades sabba knät ännu mer.. bra gjort! är nog inte kapabel till att hoppa på det ännu tror jag. vi gjorde väll inte så mkt väl hos sakayan, vi spelade iphone spel och drog ut på stan ett tag. kom hem och sov ett tag vaknade och satt vid datorn hela natten och nu ligger jag här 13.31 på en söndag och funderar vad jag ska göra utan innebandy? närå har inte så mkt att säga. puss bjuder på ngn gammal goding så länge




what to say

har inte glömt bloggen denna kväll, bara varit jävligt slö. viljan och ögonen tävlade och ögonen vann ett tag så blev ngn timmes frånvaro och underbart drömmande. men nu är jag på benen igen.. eller iaf på ett ben! hälsar ett varmt god natt och kommer upp men kvällens händelser imorgon när jag är uppe med tuppen igen för att se alles match i think.

spårad



efter denna video däckade hon..


och för att behöva nämna det så skedde allt detta utan en droppe alkohol i kroppen!

home again

efter en vild kväll med brudarna är jag riktigt less, ont i huvudet.. och inte nog med det
utan även när man kommer hem stöter man på en vilde, kul! nä nu ska bossen snart stänga av internet är löst arg som inte får som jag vill och han bara dampar. men vi hörs nog imorgon och då kommer morgondagens planer upp och kanske till och med en video från ikväll. puss

VASA TOMORROW

Tjao som frida sa så åker jag till vasa imorgon och lirar lite fotboll, det ska bara bli trevligt. Speciellt att kliva upp kvart i fyra inatt.. Vi kommer iallafall att flyga ner och bo på hotell där borta och tydligen ska hotellrummen ha privata bastusar, hur nice? Galet nice!

Ikväll får vi se vad Hörnefors har att erbjuda men det lutar mest åt att vara inne i min ensamhet för kan ju som sagt inte vara ute så sent med tanke på att jag ska upp alldeles för tidigt. Jag har ändå inte duschat sen träningen så det kommer ju ta sin tid. Och ja vi har träningar på fredagar. Kul. Fast näe. Vi kommer ha fredags träningar varje vecka så den där "dra-in-till-stan-på-fredagar-och-käka-eller-shoppa-efter-skolan" trippen som mina vänner alltid kör,på kan jag ju ba glömma:( menmen vad gör man inte för den man älskar? (fotbollen i detta fall.)
Ska summera min skol dag i bilder idag:
Vi köpte varm choklad gegga som vi alltid gör och lirade lite kort
jag åt en rå god lunch som innehöll quarn, dock är typ allt slut på bilden
hade no,musik och matte
och tillsist cyklade jag hem med min trogna cykelpartner petra
tihi puss!

trevlig helg

uppdaterade inte igårkväll eller imorse så jag berättar lite kort och smått nu.. eller som wilma säger, fan vad långa inlägg ni skriver! så ser vad jag får till nu.

igår så var jag väll i skolan som vanligt och taggade upp som satan inför kvällens match mellan rig och ersboda där ersboda gör första målet och jag som hejjar på rig tror att detta kan bli svårt. men dom visar motsatsen och vinner med 8-5. gick mindre bra för älsklingslaget igår ist.. nog om det.

helgen verkar se rätt simpel ut, mina älsklingar d.v.s iksu ungdom drar iväg på bortamatch i uppsala där dom möter sten sture. hoppas verkligen dom tar detta, det behövs verkligen nu! vi kan inte tappa mer poäng nu brudar. så jag ska iallafall följa matchen aktivt på internet, imorgon ska jag nog till stan och kika eller det beror väll på om jag ska vara med någon där annars stannar jag nog i hörnefors och sparar pengar till min iphone jag ska köpa, yesyes. aja det jag ville med detta inlägg var att önska er alla en trevlig helg för så mkt update blire nog inte. amanda drar till finland vi får se om hon skriver ngt om de under dagen, om inte så vet ni vars hon är.


.

"Jag lovar
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär"

drar till men ännu ett inlägg..

 jag hänger på slöjden.. spelar unblockme på ipod, är hatad av läraren
skriver bokrecension och taggar upp inför kvällen med innebandy. aja återgå till ''arbetet'' försöker få tag på folk på sms men vissa är omöjliga att nå vill jag lova.  puss.


osminkad och äcklig.. så det går om man försover sig!

källarupdate..

sitter nere i källaren vet inte själv, håller på men någon uppgift och ska snart ta fram mina kock-kunskaper för då äre hk.. har en jävligt dryg dag idag men hoppas den flyter iväg men lite achtung turneringar osv, ikväll blire andra bullar då ska jag in och se ersboda - rig som troligtvis blir en riktigt spännande match. lär ju träffa på vännen alle som är på riguttagningar där så dår får jag snacka med han nu när han slipper skolan pågrund av sånt där flamms. nä jsg hoppas med allt att han kommer in :) i övrigt så flyter livet på bra, är lycklig trots allt som hänt, hoppas bara på en snabb operation om det blir någon så jag sen bara kan dra igång med hård rehab skulle vara mycket värt så jag är tillbaka så snabbt som möjligt! men vi hörs senare under dagen puss!

och jag ber om ursäkt för att jag ej uppdatera igår men har en förklaring, for in och såg skol dm som amanda berättat om.. och sen stanna jag i stan och träffade jonte ett tag först jag köpte en tröja en ring och ett par örhängen sen så kom sara då gick vi runt ett tag sen käka vi på tacodirect? nacho direct hette det vi tog som var en nacho tallrik riktigt gott sen drog vi till gammlia och såg storvreta - dalen där storvreta vann med 7-4 inte bra.. men det var fint spel och rolig match!

don't let me fall

På skol DM idag tog vi hem silver efter att ha spelat 1-1 mot både prolle och hammarskolan. Vi har ju förstås spelat fler matcher andra dagar och vi gjorde det jävligt bra med tanke på att vi inte alls är samspelta.
Det känns fucking drygt med skola imorn och jag överväger starkt på riktigt att sova istället hela dagen,vad hände med energin?
Denna kväll får bli som den blir men är galet taggad på att se en gammal go film,typ greese eller någon?:D:D:D
Om jag känner mig själv kommer det ändå sluta med att jag ser oc...
slitna krigare efter matchen
P.S. och nej jag är inte så seriös på bilden som jag ser ut att vara höhööö

mer innebandy

det enda amanda vinner över mig i på den där skolgårdsfighten är att fisa mest.. och visst den smällen kan jag ta!

förövrigt så har jag just kommit hem från innebandy igen? såg förs iksu ung - rig där iksu var helt underbara att titta på i första halvlek där vi tar upp ledningen med 2-0 där dom inte ens haft en suck att göra mål.. när dom andra två halvlekarna rasar så jag måste säga det rig grattis till vinsten:) bytte sedan hall till vildmanna där jag såg spöland - thoren inte vidare intressant match men stog 2-2 jäkligt länge tills thoren tillslut tar upp ledningen till 2-3 innan första är slut.. och gör sedan mål rätt fort in i tredje. så vi valde att lämna den matchen och bege oss till skogen igen.. och en annan sak imorgon blire mer innebandy.. gud så kul! ska först heja fram mitt skol dm lag när vi möter prolympia och hammarskolan i pol final, och sedan stanna i stan och dra till wibron för att käka och se dalen - storvreta. när jag inte kan spela själv så passar jag på att lära mig på sidan av.. är helt sjuk insatt i det nu, galet med andra ord! sov i bilen på vägen hem så ska väll släcka ner.. men vad gör jag inte för bloggen.
vi hörs imorgon med nya resultat och nya matcher inbokade. pusss


91an.. men även känd som hockeyspelaren nu mera
och frida guden lundberg!


at my place right now

Måste bara börja med att säga att jag fan inte har tur i snake som frida nämde i inlägget nedan,nejnej det är endast skicklighet mina vänner. Endast skicklighet! Imorn ska jag sätta den där frida lundberg på plats, då jävlar. Om någon intresserad och inte visste det så brukar jag och frida ha en daglig fight mitt på skolgården varje dag och gissa vem som alltid vinner? (JAAG GIVETVIS)
Förövrigt fick jag veta att jag höll min innebandyklubba heeeelt fel ikväll. Jag har lixom kört så sen jag använde blöja och det är nu jag får veta att jag håller den fel? det kan vara anledningen till att jag skjuter som en 7-åring.
Nu ska jag ha mysigt här

kkiss

hälsning

nu äre så att vi hade höken som dommare i skol dm.. sen vare ju så att han dömde lite knasigt ibland lite men vi stöttade han så långt det gick.. men det kommer ju en gräns? och den gränsen gick när folk på läktaren började skratta och kasta grejer på han den stackaren..  så därför ville jag bara hälsa att höken dissar skol dm.
hökens hörna:
NOT HOT
1. Skol-DM.

http://www.folkbladet.nu/225104/2011/01/14/hokens-horna-ar-tillbaka - där kan du läsa det själv;)

över till nästa


detta spel, det spel som jag är klar mästare i.. och mia som tror är väll ingenting jämfört med nybörjaren amanda turarn nordström, tror jag ska ta tag i en turnering snarast där det gäller!
inbjudna spelare;
mia höglund, amanda eriksson, wilma hortell, amanda åström och amanda turarn nordström.
tid och plats återkommer jag med.. men detta är alltså inbjudan till festen. lets battle


godmorgon

hejsanhoppsan, back to schule.. nu gör jag min comeback till skolan efter en till veckas ledighet! lyyx.
tror det kommer in ngt inlägg med snygga bilder underdagen få se om jag har fullt upp. ikväll är det träning och jag funderar om jag och monsterleg ska dig och träna skott och teknik om inte så lär jag sova hela kvällen och tagga upp till iksuung-rig imorgon. kom igen nu flickor:)

innebandy,innebandy

ja nu har man just tagit sig till pappsen, kom ganska nyss hem från stan där jag först sett mina käraste förlora mot uppsala.. sen så gick jag och alle på stan ett tag sen drog vi till city-dalen matchen där city startar enormt bra, men slutar med förlust 2-6 sen så nu ska jag väll snart nutta näre är skola imorgon. juste jag vill hylla umeå flyers som var underhållning i perioden.:) vi hörs imorgon mina käraste

fan larsolof

Idag hade vi match mot spöland. Chansen att vi äntligen skulle få  oss 3 poäng var grymt stor men såklart ska vi ju aldrig ha turen med oss. Matchen slutade iallafall 5-5 efter att spöland lyckades få in ett skitmål när det var FEM FUCKING sekunder kvar!!! aja vi fick ju trots allt 1 poäng med oss
Ikväll ska jag se Dalen vs City men några fräsha människor,soft
nu blir det att kolla på o.c och dricka oboy
P.S, kan någon hjälpa mig med vad och hur jag ska göra?:( got problems
kyss

sommar

Nu jävlar. Nu satan. NU jävlar. NU satan. Det vi alla väntat på. DET. DET är här nu. Händelsen alla kommer minnas, händelsen alla kommer gråta glädjetårar över. Den är här. Det är sant. Ingen kan ta denna dag ifrån oss. Det är vår dag nu. Allas dag. Bloggen ska återupptas. På riktigt. Herregud kan inte bärga mig. Helvettes underbart alltså.
P.S. jag har faktiskt MVG i svenska

jaj, skratta, gråta, skrika? vad tar vi...


innebandy

jaa, idag har jag följt en makalös match på internet mellan sala och dalen där dalen vann. äntligen fick sala känna på de! imorgon blire mer matchen fast live denna gång.. först älskade mitt lag vinna mot uppsala, en viktig vinst för att hålla oss kvar i toppen. sen så blire att dra med wilma amanda och alle till dalen-city där jag hoppas på att kära city vinner:) men ikväll tar jag de lungt, känns dumt att avboka planer men har man fortfarande inte duschat och bara ligger och äcklar ner sängen så känns det som en bra sak att fortsätta på om man nu slänger in lite godsaker i bilden. puss

back on track

nu vare väll snart ett år denna blogg var i fokus, vi tänkte att vi drar igång den igen.. låter bra va?
igår var jag hos amanda där vi satt och fundera på ett nytt videoinlägg så först var vi normala och körde på men det vart så lame så vi drog till tanken att eftersom förra gången var vi fjortsar.. (ja videon finns i början av bloggen) så tänkte vi att vi kör på gangsters denna gång. ja vi försökte även fixa videon igår men när den skulle in på youtube och det var någon minut kvar innan den var klar så laggade amandas internet ihop och det var så sent och amanda hade träning imorgon så tänkte vi att vi fixar det där senare, men jag tjuvstartar med ett inlägg istället för att dra igång den igen. vi kan börja med att säga grattis till bloggen som är lite mer än ett år! inte illa. och sen kan vi säga grattis till mig, som inte har ngt korsband och får gå med monsterben. och grattis till amanda som blivit en höjdare på skjuta kusar. ngt mer att säga? nej. puss på er och vi har saknat er. men nu äre dags igen.


hane häj!

RSS 2.0