Dag 02 – Mina föräldrar

min pappa

jag älskar min pappa, han ställer alltid upp och finns för en och vill alltid ens bästa.. han har världens skönaste humor och säger alltid klockrena saker, sen finns det även en stor del av han och mig som inte går ihop och ofta skapar konflikter.. men du är endå världens bästa pappa och skulle aldrig vilja byta bort dig även om vi inte kommer så bra överens. vi har i stort sätt samma intressen när det gäller sport och sånt och kan därför  sitta och prata om alla möjliga sporter i evigheter bara diskutera och brinner vi för ngt så finns det inget som stoppar oss. du är miin pepper du är han som berättar för mig när jag tänker på fel sätt och försöker få mig i rätt tanke banor för att det ska gå lättare. du har världens intresse för bilar och båtar och djur det älskar du otroligt mkt, förstår inte hur du kan gilla hera så mkt som du gör. hästar och travet och sånt som alla och dom flesta vet var/är nog ett stort intresse hos denna farsgubbe.. det brukar vara ett vanligt citat förr ''jag såg din pappa på kiosken och kolla travet idag'' men temprament ja det har där här gubben och här snackar vi om att man aldrig kan ha fel.. men älskar dig mest ändå:)

jag och papps

min mamma

här snackar vi om mamma cat som många tycker är så frän och cool.. både jag och jenny har hört våra kompisar säga att hon är fan lätt den coolaste/skönaste mamman osv..enlig oss pinsamm.. då menar jag såklart att hon alltid i stort sätt visar och säger vad hon tycker om folk, hon skiter fullständigt i vad folk tycker om henne eftersom att enligt hon själv så finns det ingen bättre än hon.. ja vi snackar hybris på kvinnan. men vi snackar även om min underbara mamma som man verkligen kan säga allt till, ingeting låter konstigt i hennes öron och även hon när hon är på bra humör kan vara jäkligt rolig men det är ju så sällan så nu framstår hon som familjens torris;) (puss mamma) hon har väll inga större intressen än att ligga och softa i soffan men en godis påse framför tv eller sköta hennes jäkla farm på farmville som hon nu haft i över ett år och inte lessnat på. hon brukar väll hänga på min innebandy men det vet jag inte om det är så stort intresse för henne eller om hon bara göre för att vara snäll, hehe! jag älskar min mami mest och hon kommer alltid vara bäst.


mammsen

älskade extra pappa

vill inte glömma johan älskade extra pappa, som är super snäll och omöjligt kan bli arg någon gång även fast man förtjänar lite skrik på en. är verkligen tacksam att ha dig i min familj och du är toppen. förutom att du hejjar på luleå ist för saik som sagt. men du lär ju ändra den åsikten efter att dom åkt ur. hehe


johan

rings

Tumblr_lit0y5uwb71qau8j9o1_500_large
från iheartit.com men seriöst.. mina ringar är bort, måste inköpas nya men endå tråkigt att jag förstörde en.. och tappade två fina ringar.. har några ruttna från i somras som jag inte vill använda. ringar blir ett måste på inköpslistan inför nästa månad! / F

victoria secret & big brother

sitter med näsan upptryckt i engelska inlämningsuppgift där man ska skriva inom ngt ämne i usa och jag valde victoria secret så nu håller jag på kriga med de. uppgiften ska in imorgon så bäst jag gör klart den nu.

har valt att läsa om twilightböckerna en gång till, så grymt bra böcker och filmer.. lär ju bli helt insatt i de nu. Blir helt klart något som kommer roa mig på bilresan till hudik och hem från hudik i helgen. jag har börjat ladda hem låtar inför hudik nu så har kanske 300 sköna nya/gamla låtar på mobilen som kommer få tiden att rinna och kommer även ha en stor fet fruktsallad som blir fredagensprojekt för mig och stenvall att skapa.

idag har jag bara haft en helt normal hängig dag i skolan men har upplevt roligaste skol if mötet detta år iaf, good to know? yes its good to know. sen kommit hem och kört lite rehab, käkat lite middag och sedan sovit i två timmar för att vakna och allt är mörkt och må piss och känna huvudvärk och vara ensam. min syster har varit på körkurs och alltid idag och kom nyss hem så nu är jag inte helt alone längre, skönt de iallafall. ska inte sova på dagarna.. för kommer inte kunna somna inatt känner jag.

återgå till arbetet, pusss

hata inte kk

Hade fys ikväll och den gick helt ok faktiskt. Efter den drog jag till sarah. Vi snackade mest,och hon bjöd som vanligt på kladdkaka. höhö klagar inte.
Ska sova nu för har seriöst längtat efter det enda sen jag vaknade imorse.
Puss /A

dag 1 - något jag skulle vilja förändra

vi kör igång direkt tänkte jag.. klart jag skulle vilja ändra världen och krigen och allt såntdär men vem vill inte? så jag säger vad jag vill förändra med mig själv, jag vill förändra mitt sätt att tänka på.. jag vill inte att mina tankar ständigt ska kretsa kring att jag är för ful.. dom tycker säkert inte om mig och oj nu var jag säkert dryg osv. jag skulle vilja titta positivt på mig själv och allt runt omkring, och visst har jag dagar då jag känner att jag duger till och är positiv och glad och tänker positivt kring allt.. men har även dagar då jag skulle kunna sitta i ett hörn för mig själv. thats what i want to change..

/ F

nu kör jag igång

Dag 01 – Något jag skulle vilja förändra
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Min pojkvän
Dag 04 – Det här är viktigt för mig
Dag 05 – Min utbildning/jobb/skola
Dag 06 – Något folk inte känner till om mig
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Något jag ser fram emot
Dag 09 – En resa jag minns
Dag 10 – En händelse inom min idrott jag minns
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Min största svaghet
Dag 13 – Det här året
Dag 14 – Min fritid
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Något jag är beroende av
Dag 17 – Hur jag ser på unga föräldrar
Dag 18 – Vad gör mig imponerad
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Detta vill jag göra innan jag dör
Dag 21 – En stund jag minns
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Här bor jag/mitt rum
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Något som är speciellt för mig
Dag 30 – Det roligaste jag vet att göra

nu kör jag igång med detta för lite mer aktivitet och inlägg för min del och även få ngt att skriva om / F


its glee we talking about


Sverige vs. Moldavien

Jag och Lovisa nordström sitter och ser kvällens landskamp tillsammans.
Lovisa: Hur många är dom på planen?
Jag: Lovisa dom är ju 11,det är ju elvamanna?
Lovisa: Meh hur skulle jag veta det? Dom kan ju lika gärna varit tolv.

Senare
Lovisa: Alltså jag tycker Finland spelar bättre.
Jag: *suckar* för 15:onde gången är det Moldavien dom möter..

Ännu senare
Lovisa: Varför är sverige så snabba jämfört med montazami?
Jag: Moldavien heter dom-.-
haha min lilla älskling.

true,true

Kyss/a

korv och glee

mitt humör är på topp.. jag mår riktigt bra och känner nu att ingeting kan sänka mig för tillfället, har koll på läget hundra procent koll på allt och det får mig att må så bra.

intresse blocken är framme och ni skriver förfullt jag vet, nä nu ligger jag och käkar spagetti och korv och ser på glee. fan att cheyerna i klassen har eggat upp mig till att börja se de. men de är riktigt bra och det är bra musik tkr jag.

jag håller på spana ut lite musik som ska göra min bilresa ner till hudik på fredag?(skulle jag tro) och som även ska tagga igång mig där borta, är riktigt taggad på att fara och se brudarna kriga men sörjer så mkt att jag själv inte får kriga med dom. vi är utan elittjejerna som själv har semi men jag tror brudarna kan kriga bra om dom bara vill. nu ska jag se klart glee och sedan sätta igång lite med skolarbete.

/ innebandy sugen tjej


justin bieber - never say never 3D

finner inte ord. nu är man ju förfan besatt.

/A

morning

Läns gick verkligen allt annat än bra. Det gjorde ont när jag sprang på foten och min kondis sög,orkade ingenting. Tror på riktigt inte att jag går vidare till dommarcupen som är nästa steg.. Hoppas stenhårt på att jag gör det men tror inte det. Kul var det iaf! Väldigt kul.
Gårkvällen var också kul. Vi började äta gomiddag på bråvalla och summerade säsongen och så. Sen drog vi till loppan ett tag innan vi begav oss till fest på idrottshuset. Där hade även herrlaget avslutning.
sköna länstränare bjöd på pizza som uppladdning inför match....
...och tårta.
runt bordet igår (ser dock ut som en kyrkoogård)
sen stekte jag och mia på idrottshuset!

Ska plugga första världskriget nu. Cya!

fullrulle

Home is home.
Kom hem idag runt halv fyra och då begav jag mig iprincip direkt på lagmiddag som senare led till lagfest. TRevligttrevligt. Har inte ens orkat packa upp mina blöta handukar och svettiga fotbollskläder och sånt än,men det tar vi och gör nåGon annan dag!
Berättar och visar mer bilder om läns och kvällen imorn för nu ska jag ringa frida,sen blir det nog att sova eller något.
/A

iksu i mitt hjärta

såklart iksu gjorde de, dom gjorde de spännande och vanna rätt lätt med 5-1 mot dalen i sista matchen. victoria wikström spelar alltså med en ny stukadfot och gör 3 mål.. snacka om on fire. hon haltar typ runt på planen och man riktigt ser smärtan i hennes ansikte när hon tar i, men det hindrade ju inte henne eller iksu från att ta sig till semi.

kan bjuda på ett ganska rått skämt när natthumorn är igång, mamma drog den nyss och fick mig att le.
vad är skillnaden mellan trosorna förr och nu?
förr då blev man tvungen att ta av dom för att sen stjärten och nu blir man tvungen på bresa på stjärten för att kunna se trosorna.

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeeeeeeeee


skola

sitter uppe i caffan när resten av klassen är ute och plumsar i snön på idrotten, tänkte passa på och göra lite arbete på datorn så jag inte ligger så mkt efter.

dagens planer;
gå kvar dom två lektionerna på skolan.
hem och duscha
dra till stan
sitta på waynes och chillfika med wilma
ta bussen till iksu
börja arbeta
heja iksu till vinst mot dalen
och sen får jag se vart kvällen
bär av.

läns i skellefteå imorn

Stukade min stukade fot idag på idrotten men vi lindade den på en gång så det gick bra trots allt. Trodde först jag inte skulle kunna fara imorn,men det har jag tänkt göra ändå. Får dock se hur högt jag kan presterna med en kondition på 0 och en stukad fot.. Bussen går ganska tidigt imorn och jag kommer hem på lördag runt tre. Blir iaf kul att träffa allla igen!
Ikväll har jag packat och sett hockey typ. Skulle egentligen se bieber på bio men det blir på söndag istället:)
Wish me luck!


Bild från junsele med läns förra året. Ser dock ut som en överlycklig,efterbliven anka eller något. Aja.

Puss

bugg

min dator verkar klart sugen på alla bugg lappar som står överallt på skolan om man vill vara med på ngn buggkurs. för min jäkla dator har redan börjat bugga.

skrev häromdagen om inte igår att jag ba; yeees datorn har slutat dampa och nu kan jag lägga in bilder tjalalal osv och sen dog datorn ihop, blev riktigt less så när jag startade om datorn orkade jag ej skriva om.

jag har just kör en powernap i cirkus 2 timmar och ska snart ut på resande fot bort till wilmas kvarter dvs på andra sidan hörnefors.. drygt! lite snack och planering och mer skitsnack osvosv, tror det kan roa mig ikväll.

imorgon äre viktigt, imorgon äre derby och avgörande kvartsfinalen mellan iksu-dalen be there.. iksu vinner detta det är redan bestämt.. spännande!


destert walk

For direkt efter skolan på fys idag och kan ju ba säga att det är en aning svårare att springa då man inte tränat på ca två veckor. Den gick men andra ord inte alls bra.
När jag kom hem duschade jag och drog senare vidare till sarah. Vi plugga lite inför provet imorn och chillade bara.
Annars sitter jag och äter cholkadyoughurt och inväntar ett samtal.
/a

back on track

Hade träning ikväll och det gick fan bra med foten, skönt! Då kan jag alltså va med på länsuttagningarna i helgen.
Annars har jag inte gjort så mycket idag mer än skola. Har blivit ganska rejält blåst ett antal gånger men det behöver vi inte gå in mer på..
Igår såg jag dalen vs pixbo och dalen förlorade tyvärr. Hoppas dom vinner nästa match nu så det blir en spännande avgörningsmatch efter det på hemmaplan.
Ska seriöst sova snart för är slö som satan,innan blir det lite oc.
Puss

saknar dig med amanda så mkt

mycket inaktivitet för min del, har som sagt ett tråkigt liv just nu och har därför ingeting att berätta.
rehab, innebandy, kompisar lite mer innebandy, dator och lite mer innebandy och såklart spana pojkar.. men de tillhör ju innebandy fronten.

ska väll försöka bli lite aktiv men mår dåligt över att det har buggat ihop totalt för min dator och därför kan jag inte lägga in nya bilder och bilder var min enda cover ifrån mina tråkiga inlägg helt pictureless så därför säger jag adjö och ska väll försöka komma upp med något lite roligare inlägg imorgon.

victor till felicia..

v; berätta om olyckan..
f; va.. vadå för olycka?
v; eller har du alltid sett ut sådär?

felicia slängde saker omkring sig och fick dåligt damp, men det var underhåll.

amanda i miss you, i must be with you someday

Rehab på schemat,frida lundberg är välkommen att joina om hon känner för det.

vi låter bilden tala för sig själv. Nu jävlar fotjävel ska du bli bra


Annars sitter jag bara här och gråter för att solsidan har gjort sitt. Nu kommer söndagarna återgå till deras ångestfyllda och tråkiga,gamla söndagar.
När vi ändå är inne på frida lundberg äment (rubriken you know) så tänkte jag hälsa en söt liten personlig hälsning till dig: miss you honey.
Nog om detta ska sussa
kyss

tricky disco

Gårdagen var lyckad! Först såg jag västerbotten piska skåne med 3-1! Kung med final för dom nu. Sen stekte jag med johanna och jessica på subway. Vi snackade bara mest och planerade kvällen. När det inte riktigt blev som vi hade tänkt,spontan drog vi ut och hamnade tillslut på en fest. Vi var där ett tag sen drog vi till donken och tog det lugnt där i någon timma med skånepöjkarna. Trevliga prickar! När klockan slog kanske halv två, insåg vi att vi inte kunde ta bussen och var därför tvugna att hem till johanna. Anteckna att hon bor på rödäng. Det kanske inte låter så farligt långt men tro mig,det var det. Avslutade iaf kvällen där med chirres och tv.
Idag har jag jobbat i cafeterian på bråvalla och ikväll  blir det såklart solsidan! Har även lovat mamma att baka,inte mig emot direkt.
Puss.
Haha jessicas hund är förövrigt den grymmaste hund jag någonsin träffat! Utan tvekan.

sunny

suttit ute i kära solen idag, älskar den verkligen!
sololja i ansiktet, en altan, en skön stol och datorn med musik.. tänk er själva!

gjorde ett försök med detta inlägg och skulle även lägga in en ny fin bild på de men det slutade med att datorn fuckade ihop igen så jag får bjuda på någon i arkivet istället.


stek i solen men kragen uppvikt och allt!

hamburgare

Kom hem typ halv två igår så gick iprincip bara och la mig. Matchen gick inge bra,vi lämnar det så.
Nu sitter jag här och käkar hamburgare och ska strax till stan. Där blir det att se västerbotten p94 möta skåne i semifinal! Efter det ska jag va med jessica, johanna och lite annat folk så vi hörs ikväll när jag kommer hem eller något.
küssen

:)

idag fick vi se det riktiga iksu kliva fram och vinna starkt med 10-1, det är så dom jobbar när dom ligger på topp.

har träffat sjukt saknade och efterlängtade philip ikväll och hängt med han, appe och erik nu inatt..
vi försökte roa oss med lite cs.. dog hela tiden. vi fikade (appe knarkade salt) vi spelade games och det var riktigt lame hade för mig att det var roligt förr. sen så snacka vi väll bara och sen drog jag mig hemåt för jag höll på somna. nu som i alla andra fall så blir man pigg när man gör världens ansiktstvätt för att få bort sminket, alltid så drygt att vara brud.

vad amanda har gjort ikväll har jag noll koll på är själv lite nyfiken.. imorgon kommer nog hennes update!

in the beginning

amanda for till skolan halv, frida drar till skolan halv 11 som sagt.
skönt med en lektion sen drar vi till våran lärare som kommer bjuda på typ fika och sen får man fara hem, chill dag? sen ska man ju inte och jobba på jäkla iksu, lägger in ngn outfit bild med jobb tröjan innan jag far iväg. puss

too cool for school

Beger mig till skolan nu. Direkt efter skolan ska jag till piteå för att se match,kan ju inte spela pga foten:( men se kan man alltid göra.
kyss

ib ib ib

skottträningen på bråvalla resulterade bara så mkt otagg på innebandy som de bara går, det gick alltså inge vidare för mig med skotten. nytt blad och ny linda.. tar väll kanske sin tid att vänja sig med men tror att det kommer bli super sen och just nu behöver jag ingen tagg på innebandy. nu har jag sett big brother, sitter och kollar på lite littlebrother och ska snart lägga mig i sängen och läsa lite glosor imorgon en lektion dvs otrooligt skönt sen in och jobba på iksu mindre skönt!

simple but beauty


like i love you

Hemma efter en dag med skola,två prov och ett möte med fotbollen. På mötet fick vi blandannat veta att det väntar ett träningsläger i turkiet i en vecka! Fan så skönt. Har även fått piller mot järnbrist vilket jag hoppas hjälper mot min ständiga trötthet och huvudvärk..
Annars har jag bara chillat ikväll och rehabat min fot lite, sarah kom också hit en snabbis.
Nu blire oc och oboy innan jag har lovat att skypa lite.
Kyss
lägger allt mitt hopp på er tabletter nu..

livsglädje och sprallig

goda tider är påväg så mkt påväg att komma in i detta vinterland. skrev ett brev på nyårs dagen, eller hela min famillj gjorde och vi skrev ner saker vi ska ha klarat eller gjort under detta år. Jag minns några punkter och vissa vet jag att jag redan spräckt och vissa saker har jag möjlighet att klara av, så sitter nu för fullt för att försöka minnas några punkter så jag har några mål på detta år. kan inte vänta 10 månader på att få läsa brevet är så spänd på att se vad jag skrivit trots att det var två månader sen har jag noll koll på vad jag skrev.

nuggets och ris står på menyn alá frida. älskar när mamma och johan jobbar eftermiddag så man själv får göra den eller kanske inte göra den men åtminstonde när och vad. ikväll ska jag göra ett nytt försök att ta mig till bråvalla och skotta sönder hallen när det inte blev av igår. 

vill köra lite bildbomb men problemet är att jag inte kan trycka upp filhanterar skiten för då dör datorn ihop så bjuder på något mindre nytt.

bulgarien för två år sen, miss miss and misss

fucking awesome

TRäffade ju som sagt en sjukgymnast idag och det gick fettfett bra! Hon sa att det var en stukning som jag trodde, men hon kunde tyvärr inte bedömma hur lång tid det var kvar innan jag fick köra all in igen. Det sa hon att hon först kunde bedömma då svullnaden hade gått ner. Däremot gav hon mig ett råd att träna på att gå normalt utan kryckor och det är precis vad min kväll har gått åt till,träna på att gå. Har det gett resultat? OJA! Nu kan jag ju gå nästan!
Haha det här har typ blivit en sjukhusblogg.
Puss
en gång levde det en flicka som hette amanda
en gång i tiden var hon jävligt brun
en senare tid ville hon ha tillbaka den brunfärgen

alive with the glory of love

låten som alltid kommer sitta på en speciell plats i mitt huvud och som alltid kommer dra upp speciella tankar.
försökte glömma låten och låta bli och lyssna på den för jag ville ej.. men jag älskar låten och always will.

datasalen

varför göra engelska när jag kan skriva på denna goding.. klockrent val!

amanda är tillbaka i skolan, haltandes tar hon sig runt på skolan till och med jag går bättre än henne. när jag insåg att jag till och med kan springa.. normalt som onomalt så blev jag brutalt lycklig. (jag skiter i dom onda kommentarerna) nu kan det fan inte vara länge kvar tills jag ska köttta sönder. har ett x antal gånger försökt ta mig till gymmet för att cykla lite under denna skoldag men varenda gång har nyckeln varit borta.. några snorungar har stängt dörren så det varit låst osv.. så jag funderar på gå dit igen om ett nytt tappert försök att få trampa lite som jag är så grymt taggad på.

hissningar;

50% av min klass är ungefär lika smarta. iaf på nationella provet(fel eller icket fel) vi gjorde de tsm
jag kan nu gå nerför trappen normalt. började bli less på att skutta
sitter nu och skriver på bloggen ist för engelskan. enligt mig både smartare och roligare.
ska skjuta sönder bråvalla ikväll. nytt blad.. ny linda vad mer ska jag skriva?
gått ner något kilo istället för upp. trodde fettet bara skulle välla men nu tappar jag både kilon och muskler.
16 mars.. dvs 21 snart. = barnbidrag=pengar=nya grejer (finnmedel, ska köpa hem en hel butik)
solen skiner.. våren är så sugen och det känner vi allihopa, vi välkomnar glatt!

dissningar;

idioter.
krävs ingen förklaring
dissare. uppenbart.. vem vill bli dissad liksom?
snön. vad gör den här? onödigt skit
skola.
ib säsongen över.
vad gör man nu då? nä nu taggar vi med sommarträningar och rehab inför nästa säsong. 

det var väll allt jag kunde komma med för stunden. nationellaprov i fysik? vad tänkte dom med.. sugen på ge hela sverige ig eller? aja vi hörs ikväll efter en råpluggad tyska kväll och ett söndeskjutet bråvalla.
 


aj

P.S det är fan värre än det ser ut..

kryckor atm

Här hoppar jag runt i huset på dessa kryckor. Upp och ner från trappen, in och ut, hit och dit. Har bara haft dom i sådär ca hm..... 2 timmar? OCH JAG HAR REDAN PSYKBRYT PÅ DOM. Nu förstår jag verkligen vilken sits du är i frida,det är verkligen inte så lätt som man tror.
Jag har iallafall lyckats stuka eller gjort något ont med min fot. Det hände igår på fotbollsträningen när jag gick in i en närkamp men just då gjorde det inte så ont för då var ju foten uppvärmd. Jag körde kanske ett byte till men sen klev jag på sidan och dum som jag var lindade jag den inte. Nu imorse när jag vaknade upptäckte jag att min käre vänster inneknöl på foten är svullen som fan och jag kan inte alls stödja mig på den nu. Ska till en sjukgymnast imorn och får se vad det är för fel på den.
Är hemma från skolan för vill inte hoppa runt där som en tok så ska fortsätta att plugga inför fysik nap imorn.
Kanske lägger upp en bild på min blåa fotboll till fot sen.
Cya.

:D:D

sjukgymnasten; det här ser ju jättebra ut!

fått nya övningar, blandannat att motionscykla och så.. nu börjar de likna något;)

whats happend whit my face.. finnar finnar finnar dra tillbaka till ert land! vill inte ha er här och absolut inte i mitt face. nu ska jag köra tråkig rehab som ni skiter fullständigt i och återkommer ikväll med hiss and diss lista.

borta bra men hemma best

Skönt att vara hemma igen,men kan ju säga att fjällen inte var helt fel det heller. Kärlek till det,extra mycket kärlek till slalom!
Ikväll har jag egentligen plugg att göra men det orkas ej. Ska istället se solsidan och förmodligen en massa oc eller något sånt.  Har svenska nat imorn men det är muntligt så det går nog bra:)
Nu ska ta igen massa facebook,man blir ju helt ute ut världen när man inte varit inne på ett tag höhöh.
kyss/a

godmorning sunshine



vet ej om solen skiner och orkar ej gå och kolla det heller.
igårnatt när wilma var här upptäckte vi att det var påväg att hända igen.. det som inte får hända finn-problemet.
det började på hakan när den försvann kom det en inombordare i pannan och nu är den borta och då har det framkommit på näsat.. större än mounteverest och rödare än rudolfs snok. nu ska jag inte visa mig bland folk på ett bra tag iaf. smink hjälper ju inte mot allt!

idag ser det ut som jag bara ska softa i sängen hela dagen och får se om jag orkar glida in på iksu matchen jag är lite tvek över det just nu men man kan ju hinna ändra sig. om inte så tänker jag göra något åt min garderob som förövrigt är kaos just nu, hittar ingeting där. basen och högtalarna på högsta och sängen/garderob städning kan nog göra min dag till något värt att minnas. pusss

nu tänkte jag vara lite äcklig


detta var alltså precis efter operation

innan stygnen försvann...

och nu.. fint va? jag ursäktar pälsen som min hand inte lyckades dölja, men har inte kunnat raka där ännu.

in the end

One thing, I don't know why
It doesn't even matter how hard you try
Keep that in mind I designed this rhyme
To explain in due time

I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter


så mycket känsla, så viktig!

datorn är inget intresse på ett lov

iaf inte på dagar och kvällar, eller jo jag har typ inte gjort så mkt annat. men jag har försökt att ta vara på detta lov och inte bara sitta hemma och slöa.. och fick jag själv säga så kan jag nog säga att slöa äre minsta jag gjort.

gårdagen och dagen i kortadrag då.
igår klev jag upp gjorde inte så mkt av min dag, såg big mommas house och sen så duscha jag och fixade mig för att sen dra till umeå och vidare till röbäck, där dett blev en heldel galna grejer och knappt sen blund alls. med tanke på golvet jag sov på så äre inte så konstigt att jag inte fått sova.. så zombie idag kliver vi upp jag wilma och frida drar till bussen som ska gå 13.07 så att det blev perfekt när bussen till skogen går 13.38.. men bussjäveln  dyker inte upp fören 13.25 och vi känner inget hopp om att hinna med den, när vi anländer till vasagatan så ser vi den rulla förbi, segt! sen så kom vi på att om vi hoppat av på teg så hade vi ju kunnat kliva på där. men hur fungerar hjärnan när man knappt sovit ngt? vi slår oss ner på tre kronor fettar lite kyckling och pizza. tar 15 bussen hem och är hemma ungefär kvart i 4 och ska duscha och fixa mig för att sen halv 5 åka in till stan igen? vi jobbar på iksu elit matchen och jag och nico fick stå för boll försäljningen.. matchen sluta 4-2 borde blivit tydligare siffror tkr jag. aja är så jäkla trött nu så nu ska jag göra min rehab och sen ska jag slockna totalt. pusss


jag hatar inte den där posen?

rövbäck

dålig uppdatering jag vet.. har sovit och sovit och när jag väl vaknat hade bara varit till att dra ut till mina brudar. kan nog aldrig bli less på dom, kan va med dom varenda dag forever and ever, screw boys vad behöver man dom till.. bara en massa problem! hoppas amanda hare underbart i fjällen.

jag ska då iallafall ut mot röövbäck ikväll till josef med frida och förhoppningsvis wilma också. kvällen lär bli riktigt rolig, träffa lite folk jag inte träffat på ett tag och träffa lite nya ansikten. tror de blir trevligt och jag och frida sover nog där så jag kommer inte uppdatera fören imorgon när jag kommer hem. tare lungt ikväll vänner och ovänner för det ska då jag iallafall.



''varje dag rider omkring, varje natt din emot min.. hindren är för längesen förbi''

har fått hattfnatt

Hur snyggt är det inte med hatt? Jävligt snyggt. Vill ha den här under som är från monki men i butik fanns den bara i blå, iaf sist jag var på stan. Vill ha den i svart.
mums
¨
Imorn drar jag till fjällen! Blir skönt att åka bort men samtidigt tråkigt att missa resten av lovet.. Kommer hem på söndag.
Idag bjöd sarah mig på pannkakor och glass och ikväll har jag packat och varit på tenton. Gymmade inte utan sprang bara för vår fotbollstränare har gett oss ett träningsschema som vi måste följa nu när vi har lov från fotbollen.
Puss!

atm

brb, tenton!

nuggget



mätta och belåtna har vi nu sett the benchwarmers och ligger döda i soffan med varsin dator.. så brukar vi umgås iaf! vi har nu bestämt att vi ska göra det till en tradition och luncha med varandra detta lov, så får väll se vad det blir för gott!


finner inte ord

fyfan. måste ses.

staden

For in till stan idag men Sarah för att köpa en svart stickad tröja, några ringar och en ny frisyr men det blev bara frisyren som blev av. Istället köpte jag ett par jeansshorts, ett par solglasögon, en börsch och ett par byxor. Brabra. Dom enda inköp som saknas nu innan sommaren är en skinnjacka, en pälskrage (som förövrigt typ slutas säljas överallt i hela fucking umeå) och en hatt. Och såklart lite smycken. Annars måste jag snåla och spara till england som jag ska till i början av sommarn på språkresa.
Ikväll ska jag chilla med mina kära vänner, får se vad vi gör.
Puss!
byxor - rut med flera
shorts - bikbok
börsch - åhlens
sulglasses - gina

rehabilitering

fullfart framåt, jag mår jätte bra.. blir så glad varje dag när jag vaknar drar upp rullgardinen och solen skiner, snön smälter och tempen står oftast på plus. jag mår så bra.. just nu är allt bra och kan verkligen inte säga att detta lov har varit tråkigt.. men det är tisdag.. dvs onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag kvar, tjoho.

får se vart min kväll bär iväg, vi hörs sen.


man mår bättre än man förtjänar

en av dom mest spårade kvällar jag någonsin upplevt med dess brudar, det kan helt enkelt 10 videoklipp förklara. får se hur kvällen blir om man kanske far till röbäck, återstår att se. puss


vem vill veta vad som gömmer sig i påsen?;)


hejminkära

Mitt internet är tillbaka och jag ler som aldrig förr! Medans mina vänner är ute och roar sig med en massa sitter jag här hemma och käkar glass medans jag tittar igen på stylisterna som jag har missat. Det är förövrigt 3:e gången jag äter glass idag, märks det att jag försöker äta in våren eller?
Min kväll har typ bestått av träning. Först fotboll och vi tränade med alaget,nyttigt,sen innebandy som inte gick bra alls för min del..
Imorn blir det staden. Ska klippa mig och köpa lite grejorr.
Kyss!
Hata inte glass

en tråkig blogg

nu är jag uppe, och hur skönt är det inte att kliva upp när jenny dragit mot kittel och johan och mamma till jobbet, då äre bara he högsta volymen på mina nyfunna högtalare så att det bara dånar.. hur skönt? jävlit skönt. gjort mig en god yoghurt tallrik med mina älsklingsflingor och hallon. idag ska jag fara till wilma och hänga med hon och nordström, kameran hänger med för gud så tråkig bloggen är med en jäkla massa text..

alkaholik

lirar runt i rummet med nya bladet och nylindade klubban.. vilken känsla! känner på mig att den där klubban kommer vara magisk nästa säsong;)

ska nu städa och få rummet att lukta ljuvligt som jag sa till mor min.. imorgon funderar jag på ta tag i skolarbetet och även hänga lite med vänner. kanske drar till stan eller vad jag nu gör, vi får se helt enkelt. men skönt med lov iallafall, detta lov brukar alltid vara mitt såkallade äventyrslov. brukade alltid bli mkt snowboard, skoter, skridskor, pulkåkning och andra påhitt med vänner. nu kan jag inte göra något av dom vilket inte är nå vidare. men rehaben och knät känns bättre och bättre, snart kan jag ha benet rakt.. får slita lite till bara.

Xzibit – Alkaholik (featuring Erick Sermon, J-Ro &Tash of Tha Liks) - Clean -  låten som gör städningen roligare.


sliten

och enligt mig skulle klockan nu vara typ 8 en seg vardag.. men klockan är halv 2 och när jag vakna och kolla på klockan så blev jag helt enkelt paff.. känner mig sjukt seg och stinker magsäck, något man får räkna med kanske. men kvällen blev riktigt rolig och sen blev den en prommis hem för att alla började sakna sina egna sängar så. men min kväll slutade inte där jag började byta blad och de till klubban men gav upp efter en hel del försöka att hitta ''hålen''. allt från mig. idag oh ikväll får vi se hure blir jag skulle tro att jag tänker tillbringa tid med cheyorna iaf. / en nöjd frida

lan som vi brukar kalla de

''jag får alltid jäkla finnar när jag har mens'' anonym tjej
''jag får fan tusen då.. och hundra i vanliga fall'' anonymare tjej

skämt som bara vi förstår oss på.

detta har varit en riktigt behövlig och rolig natt och ännu är den inte över, wilma och nordström drog på rullskidtur som slutade en bit senare på kvarteret när amanda ramlade och inte tog sig upp.. dom kom tillbaka rätt så nöjda ändå, och drog nu ut på promenad till frida eriksson place. jag mia och erik passar då på att styra musiken som wilma totalt failat med hela kvällen när låten ''danza kuduro'' spelats upp minst 10 gånger på 20 min.. jag sitter med min dunder goda energy dryck och skriver med socci folk. jag tror nog det inte blir så mkt sömn och antar att en hel del sköna citat, garv och sånger kommer dyka upp, så därför säger jag bara att jag återkommer.


vars är amanda?


varför lägger jag ens själv upp denna video? vill bevisa denna mes till vän som bangar för att hon hatar min cam!

citat flicka 15

"Men ofta du får rida,lycko dig!"

atm på sågvägen 31

Som sagt har mitt internet krashat ihop och därför har jag ej kunnat skriva. Har varit helt jävla uttråkad kan jag lova, vad är livet utan en dator? INGET.
Idag har jag hunnit med en hel del saker. Bla att spela match,städa och sett en heeel del tv. Har även hunnit tacka nej till ett erbjudande som jag ångrade som fan att jag gjorde. Menmen fel val gör ju vi alla ibland, bara det att jag inte tror chansen kommer igen.
Ikväll blire lan för fulla muggar. Ungefär som på bilden ovan. Byt bara ut mackorna mot godis och juicen mot dr frank. Hell yeah.
Peace så länge:*

rubrik

hejsan och förlåt från både mig och amanda, hennes internet har kraaascha så hon har en bra ursäkt.. jag har inte varit hemma något sen igår när jag drog till skolan och sen till stan och tillbringade natten i en dubbelsäng tsm med sara,nico och wilma varmt och mysigt, fast så vare ju inte heller! aja inte så mkt sömn men det märktes ju inte på wilma och nico som båda två blev tvåmålsskyttar och kirrar vinsten åt oss idag, skönt.

ikväll ska jag lana för fulla muggar, blir lite starshine som det heter.. ett töntigt häst/äventyrsspel där man ska lösa saker osv.. jag är du iaf laddad, köpt nötter och energydrinkkk. frågan är om det kommer hjälpa med tanke på denna sömnlösa natt? amanda dyker nog upp ikväll och berättar lite mer om hur hennes vecka har varit utan denna drog och även kallat internet. 

ikväll bjuder jag på skräckbilder! 


freschhh

två saker;

vi insåg idag att en fjärdedel av min klass bor på samma gata, good to know!

det spårar alltid i min klass, limmar fast grejer, kastar pennor över hela klassrummet eller skriker och lever om.

så jag har nu förstått att även om jag inte umgås med någon av dom i min klass så mkt så kommer jag nog sakna alla ändå, det är alltid underhåll och vi har ju som sagt inte bara vunnit hörniaden två år irad, kommit tvåa
förra året i brännbollsturneringen och vunnit fotbollsturneringen och även jag och mitt lag drog hem vinst i vatten tävlingarna både som bästa lag och bästa utstyrsel. nä som sagt jag lär nog sakna alla kottar när det väl är över. men nu vill jag bara spy på er allihop;)

jag har just kommit ut ur duschen, känner mig jätte fräsch tog hand om mig själv i typ 40 min så nu känner jag mig som ny. jag har kört lite rehab och ska nu gå in på ett till rehab pass innan jag slår mig ner framför big brother för att sen plugga lite grann. 


sommar sommar var är du? skinnjackan är framme och även solen.. men vad gör snön kvar?

bilder som får mig att tänka


brudarnasomkan?

nog för att vi kan.. men varsfan fick vi namnet ifrån och är vi seriösa? tur att den är mer än ett år gammal nu då.

im yours take me

andra avenyn är ett sjukt program vill jag säga, sjukt bra!

kan typ gå normalt nu.. efter att jag körde rehaben ikv så sen när jag skulle gå till köket gick jag helt normalt, jag kollade i en spegel och gick och det såg normalt ut till och med. Säger bara de, snart äre bye bye kryckor. jag blir så glad, jag klarade av att spänna lårmuskeln om och om igen också ikv.. lycklig chey! så nu känner jag framstegen och det kommer bara fortsätta att komma tills jag väl kan börja springa igen det har jag bestämt, gud så jag taggar jag vet att det är några månader kvar.. men jag är ändå sjukt laddad och taggad.

sliiiten chey efter en träning.. det är här jag vill vara dock med ett leende på läpparna!


fys

Ikväll har jag hunnit med både fysa och lite annat skoj. Fysen gick bajs och jag sprang ba runt och hade nån äckeljävla magvärk hela tiden,magsjuka på g? Hoppas inte.
Nu hade jag på riktigt tänkt ta tag i att se älska mig som jag har hört ska vara så brA. Har laddat upp med ett stort oboyglas och chirres så nu är jag fullt redo!
Bjuder på några gamla godingar som finns  på denna dator.
kysssn

hjärnsläpp?

Postat av: sara

säker på att du verkligen såg matchen? för den slutade 9-5 och inte 6-5 till iksu;) haha

hahaha shit dåligt hjärnsläpp.. varsfan fick jag 6-5 ifrån? jag skyller på att det var sent..


skönt

vi slutade kvart över 1 idag vilket var riktigt skönt, så nu sitter jag bara hemma ska köra lite rehab se lite film och sen får jag se vad jag hittar på ikväll. fick va med om värsta skrällen idag när ulrika delar in paret till muntliga nationella och hon sätter ihop alla tjej och tjej, kille och kille förutom jag och martin som ska vara tsm? hur ska detta gå.. som om inte alla i klassen vet att jag och martin är dom som bråkar mest! haha aja det blir kul och se vilken disskusion vi kan dra igång. jag har väll inte så mkt mer att säga så jag tänkte dra några hiss and diss!

hissat;
imorgon försvinner stygnen
på fredag får alla på skolan semlor
min rehab gör framsteg på framsteg
det blir lov på fredag
jag ska ha en riktigt rolig vecka

dissat;
att jag inte får spela innebandy
att jag har mer ont i knät nu
ligger efter så mkt i skolan
att det finns folk som är så otroligt tröga
att du inte förstår..

''
inga dumma frågor, inga dumma svar''

/ f

i dont mind if you dont mind

ledsen över min inaktivitet på bloggen idag, tur amanda har tagit tag i saker och ting!
därför säger jag bara godnatt nu och att jag gör en bra dag imorgon istället? deal.


studerat studier

Rubriken säger allt. Det är iaf vad min kväll till mestadels har bestått av, men är finally klar med so:n nu vilket känns sköntskönt. Nu jävlar kan maria inte klaga på något..
Hann även förbi sarah en snabbis för hon skulle hjälpa mig med en fråga och hon bjöd som vanligt på kladdkaka med grädde. Det var underbart! Ska sussa strax tror jag med först -stylisterna.
Dagens stjärna går helt klart till wille som helt plötsligt förstör en stol mitt under lärarens genomgång,vilket resulterar att han handlöst faller baklänges och slår huvet i väggen. haha han gav oss iaf ett skratt
Kyss

kenza?

Hittade en blogg där tjejen som skrev är sjukt lik kenza. Nästan läskigt.
Enjoy.

RSS 2.0